bass Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Dupa cum v-am obisnuit in fiecare an,Draculas MC Romania va asteapta de 1 mai sa petrecem cum numai motociclistii stiu sa o faca,cu mancare si bautura buna,si multa muzica la fel de buna! Petrecerea va avea loc la club-house-ul charter-ului Draculas MC Constanta Sud.Sa ne vedem cu bine si sa petrecem cum trebuie!! » Post actualizat in 15 Apr 2015 14:11Charter-ul CONSTANTA al HELLS ANGELS Motorcycle Club Romania gazduieste de anul acesta petrecerea de 1 Mai de la mare. Anul acesta sarbatorim noul Charter HAMC CONSTANTA, noul Clubhouse si deschiderea sezonului moto la mare. Party-ul se tine la Clubhouse - Str. Portului nr. 1, Ovidiu, Constanta. Va fi un Open Party - pentru membri, supporteri si cluburile moto prietene, si de asemenea pt prieteni si familii. All bikers welcome, everyone's invited ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Cred ca se poate, asa am facut anul trecut (ce-i drept a fost in Mamaia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 Poti sa bei cat vrei ,motocicleta va ramane in siguranta la noi ...spatiul de acum este mult mai mare,este ingradit...cine vine cu motorul il poate lasa in siguranta ,fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 Party-ul incepe cand vine fiecare:)....o sa fim acolo de dimineata...ca sa fim la primirea oaspetilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_pica Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Alcohol and Rock'n Roll... Venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Mai sunt trei zile si incepe distractia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina31 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 We'll be there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate