Sari la conținut

Alina31

Membra
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/user/55655-alina31/

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Harley Davidson XL Sportster 883C
  • Club
    Nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda VT 600C Shadow

Alina31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poate mai sunt si exceptii, dar cineva care are peste 7000 posts pe motociclism.ro, mie mi-e clar ca nu prea are ocupatie/viata personala, etc. Daca ma insel, imi cer scuze anticipat. The mentalist, avand in vedere cat de tare te-a suparat o simpla invitatie la un party care nu ti se adresa in mod special, sper sa nu te supere comentariul meu si sa arunci cu r***t. Am convingerea ca esti suficient de matur incat sa cantaresti bine lucrurile, si sa-ti dai seama ca e normal ca ataci pe cineva atunci cand arunci cu vorbe de genul sacrificarea virginelor sau trasul liniutelor + alte rautati. Ma rog, suna interesant/socant/palpitant/interzis/wow, povestile sunt create ca sa vanda, nu?! Pana acum eu nu am vazut asa ceva la party-urile lor. )) Stii vorba aia, "nu-i dracu' atat de negru". Eu cred ca ar trebui sa incerci party-ul, ai sa vezi ca nu te va musca nimeni. Am observat ca ai niste citate in semnatura, daca nu le-ai pus doar ca dau bine si intr-adevar iti place sa citesti, iti garantez la party si niste discutii despre O. Paler si operele sale + altele/altii (It's charming when talking about books, no?!). Acum ca ne-am imprietenit, iti urez un weekend fain si relaxant! Pam Pam!
  2. De vanzare Honda Shadow VT600C An fabricatie: 1994 Km: 65.000 ITP: valabil pana in septembrie 2016 Arata si functioneaza foarte bine. Cauciucuri noi, baterie noua, kit lant nou, revizie saptamana trecuta (ulei, filtru, gresat cabluri). Vopsea originala. Motocicleta este pregatita de sezon din toate punctele de vedere. Accesoriile se pot vedea in poze. Ofer si coburi in stare buna. Pret: 2350 Euro Motocicleta se poate vedea in zona Militari-Lujerului. Persoana contact: Alina Telefon: 0726432275
  3. Nu o cunosc pe Gilda, nici n-am sa-mi dau cu parerea, cine, cum si de ce a fost de vina...Ii doresc in schimb sa aiba parte de insanatosire grabnica, fara niciun fel de sechele fizice sau psihice si multa atentie pe viitor.
  4. Concurentul Nr. 15 Cap Kaliakra, Bulgaria - 18 Sept 2011 Transfagarasan - 20 Aug 2011 Transfagarasan - 20 Aug 2011 [undeva pe acolo sunt si eu ] Si cam atat...
  5. Brand: SUPER SHIELD Denumire: Genunchere dama si copii Revin ) Genunchiere Brand: SUPER SHIELD Denumire: Genunchere dama si copii Pret site: 29.95 € Pretul meu (RON): 110 CizmeBrand: PROBIKER Denumire: PROBIKER TRAVELER Pret site: 49.95 € Pretul meu (RON): 150 In cazul in care te intereseaza imi poti lasa mesaj.
  6. Pai, inca o data , apoi...nu are rost sa-ti spun ca m-am simtit bine... stii ca da... A iesit frumos...mai timid la inceput dar suna promitator. Asteptam sa cresteti Haidi pa!
×
×
  • Creează nouă...