TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 19 este codul de la senzorul de vibroken Verifica conectorul rosu 2 pini care vine de la el,posibil sa fie murdar sau oxidat. Posibil siguranta sa fie ce a de la "ignition" cu probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) da,cel de la ignition se misca,10 ah. m-am uitat pe panou.un pic cu o surubelnita am reglat papuci din panou sa stea fixa. toate sigurantele le-am scos.curatat,spreyat bine pe toate si inapoi cu ele. am pus contactul si firul la mufa aia (nu stiu cum se numeste) si nici un cod nu mai apare pe bord. inseamna ca acum totul ok ? Editat Aprilie 20, 2015 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 teoretic da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 maine o scot pe asfalt sa vad,momentan ploaie cam tare dar cred ca e ok tot » Post actualizat in 20 Apr 2015 19:16teoretic da multumesc fumos pt ajutorul tau si de timpul pierdut pt mine ps.amu de data asta am inteles cum se citeste codurile.imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate