irapciuc Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Buna , este cineva prin Frankfut sau apropiere dispus de o iesire? E prea frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ganciov Adrian Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Te salut din wurzburg! Am un virago de 250 cam mic ptr autobanda. Daca vrei ne putem intalnii pe la jumatea drumului, sa zicem Aschaffenburg-Spessart. Sunt cateva trasee grozave p-acolo chiar azi am fost umpic. nr meu e 015778391823, lucrez zilnic pana la 5. mai bine trimiti un sms, daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Salut! Vad ca era deja topic deschis, asa ca nu deschid unul nou. Merge cineva din Frankfurt am Main catre www.sachsenring-circuit.com pentru MotoGP weekendul acesta? Eu sunt intr-o delegatie in Frankfurt si n-am cu ce merge. Noroc! Editat Iulie 13, 2016 de bazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Buna , este cineva prin Frankfut sau apropiere dispus de o iesire? E prea frumos afara Salut. Mai esti dispus de o iesire ? Sunt la 90km de frankfurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate