Jump to content

Iulian.dragos

Membru
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

About Iulian.dragos

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Carnet moto din
  2013
 • Motocicleta
  Kawasaki er 5
 • Numar Moto
  Dj-99-iui

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawa er 5

Recent Profile Visitors

274 profile views
 1. Mersi pentru raspuns !! Am găsit niște puncte la soc unde porneste super !! Cand trăgeam șocul la maxim cred ca era prea cald si venea prea multa benzină. Deh sunt începător
 2. Cine a spus că cumpăr o casca fără să probez si sa imi placa? Shark-ul l-am primit la motocicleta. Ps. Am găsit un shoei gt air #kilipir Tu ce casca ai ?
 3. 100€ as plati pe ea. Noua , de la privat. Momentan am un shark rsf2, imi este strâmta si ma doare capul de la sunetul vântului
 4. Păi dacă e frig afara si trag șocul la maxim nu porneste din prima, Ca in video. Si la 2000ture nu il pui regla pentru ca oscilează.
 5. Eu am cumparat kettenmax pentru curățarea lanțului. După ce am citit mai multe comentarii am folosit motorina pentru curățare, Dar parca este prea uleioasa. L am lăsat câteva ore sa se usuce am dat si cateva ture si degeaba, tot ud de motorina era. Oare este bine dacă il dau cu spray pentru lant direct dupa curățare ?
 6. Salutare colegi. Am si eu o problema la Yamaha xj600s. Cand este motorul rece , la pornire , trag șocul , apas pe starter si porneste mai greu. Șocul din cate am observat se acționează treptat pe masura ce trag de el, dar in realitate când este motorul pornit functioneaza decât se la jumatate in sus. Dacă îl trag de tot sta motorul la 3000rotatii , Dacă e tras pana la jumatate este ca si cum nu ar fi tras , iar dacă il trag intre jumatate si maxim oscilează turatia 1500-2500. În ultimul timp o pornesc fără soc si il trag repede ușurel, de multe ori se oprește pana trag eu socul.
 7. Ai folosit casca ? Ce părere ai de ea ?
 8. A ajuns casca de ceva tinp. Într-adevăr nu degeaba costă una noua asa mult. Se vede calitatea materialului din interior , zgomotul s ă dimininuat , foarte confortabila, singurul lucru care ma deranjează, este prea mare și nu are loc în topcase, Nici in vestiarul de la munca, nu am unde sa o las oriunde merg cu motoreta.
 9. Are cineva hjc is 17 ? Vreo părere ? Este 180€ noua
 10. Eu Plătesc 155€ Pe an la motor de 600cmc. Verschicherung Bayern Krammer. Si sunt si mai ieftine.
 11. Are cineva vreo idee de ce porneste asa ? Voi cum o porniți in perioada asta? (10-20grade) cat trageți șocul? În ultimul timp o pornesc fără soc si ii trag imediat usor usor, câteodată se opreste. Șocul merge decât de la jumătatea cursei in sus. Este normal ? » Post actualizat in 28 May 2017 16:10 Posesorii de xj600s , Ce căști folositi ? Eu am deocamdata un shark rsf2 , si ma doare capul de la vânt, este groaznic.
 12. Este vorba de zgomotul vantului. Chiar începând de la 60km/h. Doar ce am cumparat motoreta de 1 luna. Am condus cel mai lung drum 100km si parca imi exploda capul. Astept sa ajunga schubert c2 sa vedem cum este
 13. Multumesc pentru raspunsuri. Ce variante as mai avea de luat in calcul ? eu am o yamaha xj600s , sport touring din cate stiu. Am un shark si o casca no.name si la peste 60km/h este foarte zgomotoasa. pana in 150euro , noua sau sh.
 14. Salutare. Vreau sa cumpăr și eu o casca schuberth c2 ( stiu ca este model vechi). Am găsit pe ebay mai multe in stare buna dar nu stiu ce mărime mi s ar potrivi. Am la cap 59-60cm. Că mărimi la casca am gasit doar 58-59 si 60-61. Am 2 căști mărimea 57 si 57-58 si imi sunt mici rau, Nu pot sta cu maxilarul închis:D
×
×
 • Create New...