Ionut Croitor Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salut. Am schimbat la un zx6r 1997 axul de la cutia de viteze cel care intra in oala de amariaj deoarece era strâmb si când am pus pinioanele la loc la relație si in treapta întâi îmi cârâie , sunt sigur ca nu am pus distantierele alea gresit . Vreau sa stiu in ce ordine vin , s.au daca exista o microfisa ceva . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salut. Am schimbat la un zx6r 1997 axul de la cutia de viteze cel care intra in oala de amariaj deoarece era strâmb si când am pus pinioanele la loc la relație si in treapta întâi îmi cârâie , sunt sigur ca nu am pus distantierele alea gresit . Vreau sa stiu in ce ordine vin , s.au daca exista o microfisa ceva . Multumesc http://service.tanga-moteurs.ro/ ai acolo manualul de reparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Aici ai schemele. Totusi am o intrebare..te-ai apucat sa desfaci motorul fara sa ai o documentatie? Adica sa stii ca kawasaki are o anumita particularitate la cutie fata de alte moto? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Croitor Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Aici ai schemele. Totusi am o intrebare..te-ai apucat sa desfaci motorul fara sa ai o documentatie? Adica sa stii ca kawasaki are o anumita particularitate la cutie fata de alte moto? Bafta! Salut. Mi.am facut curaj si am desfacut motorul am fost ucenic mecanic 2 ani si de un an sunt mecanic dar la service auto si diferenta dintre mobre si autoturisme nu e mare. si e si o motocicleta m.ai veche asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Ok bafta! Citeste bine manualul si ..nu uita de bilele de la pinionul 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Croitor Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Ok bafta! Citeste bine manualul si ..nu uita de bilele de la pinionul 1 Ce bile? ) eu nu am vazut nici-o bila , vorbeste pe limba mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Poza cu transmisie,reperul nr 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Croitor Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 La axul acela nu am umblat am umblat doar la ala care intra in oala de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate