distrat_36 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 buna! a-s dori sa fac prima iesire pe anul asta pana la Palic langa Subotita, din ce am citit e o statiune frumoasa, se mananca bine, gradina zoo(vreau sa pregatesc o iesire cu copii), sunt 170 km din timi pe la szeget iar la retur pe la kikinda si jimbolia, o sa merg cu o honda transalp cu pasager, viteza de croaziera 90-120...mentionez ca ma descurc cu limba sarba, au preturi mici, se mananca bine!!! » Post actualizat in 23 Apr 2015 19:35Nici un amator nimic?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Amator is. Dar mergem cativa de sambata la Smederevo; ii primul festival din anul asta afiliat MAS. In partea unde mergi tu este parca ceva chef la Senta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 si eu as fii interesat, cati km ar fii dus-intors si la ce ora vreti sa plecam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
distrat_36 Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 Sunt 340 dus-întors, dar din păcate am schimbat programul, nu sa arătat nimeni interesat si m-am lipit de o trupa cu Patrolu la Off-road la Nadrag...varfu pades... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 eu am tras o tura ieri..Moravita - Biserica Alba, trecut cu bacul dunarea si pe urma pe clisura pe partea sarbeasca.In total 500 km https://www.google.com/maps/d/edit?mid=z_lNq3tPzbtU.kiC6_xpVGEJ0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
distrat_36 Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Super!! Chiar mi-am propus traseul asta, l-am făcut cu masina pana după golubac la cetate...la urcarea pe bac aveai 2 restaurante cu specific pescăresc, sper ca ai oprit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 foarte tare traseu, ai fost singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 din pacate da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Machine Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 iti mai amintesti orarul bacului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 la ora 10, 13 mai departe nu retin.ai grija ca sunt cu o ora in urma, deci 11, 14 ora noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_melk Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 www.dunav-trans.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Machine Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Ok. Mersi mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate