BigB Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Salut. Este pe olx un tip care vinde scutere si moto, sub denumirea de motocicletebuc, cred ca e din sectorul 2, știe cineva ceva de el ? Vad un xmax si o honda forza, prețurile par sa fie mai bune fata de motomus. Poate treceți careva in plimbare pe acolo sa aruncati un ochi la cele doua, nu as veni pana acolo degeaba:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Este ok omul. Asta iarna am fost cu cineva sa vada un vstrom de 650,de care e destul de multumit. Deasemenea mai stiu pe cineva care a cumparat un tdm 900 de la el si la fel a fost multumit. Din cate stiu,iti ofera si 12 luni garantie asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Salut. Este pe olx un tip care vinde scutere si moto, sub denumirea de motocicletebuc, cred ca e din sectorul 2, știe cineva ceva de el ? Vad un xmax si o honda forza, prețurile par sa fie mai bune fata de motomus. Poate treceți careva in plimbare pe acolo sa aruncati un ochi la cele doua, nu as veni pana acolo degeaba:) cauta pe google nr din anunt.se ocupa cu vanzarea de moto din Italia,undeva in zona d-na Ghica.in acel spatiu are si un magazin cu echipament moto Au mai fost topicuri deschise iar parerile au fost impartite. am fost sa vad cateva moto cu ceva timp in urma,omul este amabil(nimic de reprosat).Nu am cumparat din diverse motive... Editat Aprilie 29, 2015 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate