piri Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Salutari!Doresc achizitia unui cbr f3 sau f4 si ma intereseaza daca se potrivesc carenele de pe cbr f4i,in special carena fata si farul! Sunt adeptul carburatoarelor,nu vreau sa trec la injectie,am avunt un hornet de 600 din 2000 si am fost foarte multumit de el! Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 F4 e mai bun ca F3. La F4 se potrivesc carena si farurile de F4i, dar vei avea nevoie de alt cadru de bord. » Post actualizat in 03 May 2015 11:52Parerea mea este ca F4 are farul si carena fata mai frumoasa decat F4i care arata ca un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piri Postat Mai 3, 2015 Autor Share Postat Mai 3, 2015 multumesc frumos... referitor la fiabilitate,care e mai ok,f3 sau f4?...amandoua imi plac si incerc sa ma indrept spre cea mai fiabila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Avind in vedere ca toate sunt trecute de 15 ani , sa fi fericit daca gasesti una in stare buna , tehnic. » Post actualizat in 03 May 2015 13:45 Inca mai sunt dar e de cautat cu rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 E posibil sa vand eu F4 daca reusesc sa fac rost de bani pt diferenta sa iau un vfr. Daca esti interesat da un semn pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Ce intelegi prin "fiabil" ? Consumabilele au cam acelasi pret la orice motocicleta. Ti-am zis deja ca F4 e mai bun ca F3.. ma refer aici in primul rand la motor, nu am auzit pe nimeni sa se planga de supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate