Bog Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Salve! Proaspat venit in club,am achizitionat o Yamaha TT600R ,fabricata in 2001. Ca sa pot trece rar-ul,imi trebuie niste piese,asa ca iata lista: -flansa carburator-noua -oglinda dreapta-eventual sh -cablu kilometraj-nou -sop spate(doar plasticul rosu) -far(doar sticla) Va rog,daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute,dati un semn aici,sau la tel:0765.76.75.70-Bogdan Anticipat,multumesc si urez tuturor,drum bun si uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Salut! Vezi pe aici daca gasesti ceva:/index.php?/topic/720763-dezmembrez-yamaha-tt600s-4gv/&do=findComment&comment=3880703 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 Alinache,iertare pentru intarziere,abia ieri am apucat sa compar cele vazute si sigur,sigur nu se potriveste nici o piesa.asa ca ,ramane sa mai caut.dar iti multumesc mult pentru atentie.cu drag,spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alinache Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Nu este nici o problema! Da si tu mai multe detalii despre mobra! Eventual si o poza ceva! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIVTM Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Am nevoie de carena de pe toba, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate