Jump to content

Alinache

Membru
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Alinache

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Motocicleta
  ZZR 1100

Recent Profile Visitors

663 profile views
 1. Tu ești masochist? Eu l-am făcut cu nevasta! Merge făcut cu orice, oricum nu este drum de viteză, este de mers încet sau foarte încet, admirat peisajul și pozat! P.S. : nu am călărit nevasta pe drumul ăla, să ne înțelegem! Numai bine!
 2. Încă un traseu pe care îl recomand este intre Cilipi și Plocice in Croația, exact lângă granița cu Muntenegru! M-am întâlnit cu vreo 5 mașini maxim pe toată bucata! Novi Pazar mi s-au părut cam țigăneală: încurcat, aglomerat, îmi tot făceau semne oameni să mă cazez la ei! Nu mi-a inspirat mare încredere, in schimb am văzut multe mașini cu nr de România! Visegrad cam la fel, dacă nu mai rău! Abia am putut sa schimb câteva vorbe in engleză! Bine.... Anul viitor as cam vrea să mai dau o tură pe acolo să văd dacă îmi schimb părerea! Numai bine!
 3. Nu trebuie vignete, dar trebuie sa ai asigurarea valabilă pentru toate țările tranzitate (cartea verde)!
 4. In Muntenegru ar fi bine sa faci traseul prin Parcul Durmitor, intre Pluzine și Zabljak, este spectaculos! Apoi după ce vezi podul Tara, poți face tot canionul râului Tara, până în Mojkovac! Nu știu cum este drumul in Parcul Durmitor in perioada aceea dar merită să te interesezi dacă poate fi făcut ( zăpadă, ploaie, etc.)! Eu am făcut drumul in sens invers! Mi-a mai plăcut foarte mult și porțiunea dintre Novi Pazar (Serbia) și Berane (Muntenegru)! Dacă te bate vreun gând să mergi cu roamingul activat, ai grijă, că în Serbia cel puțin, era vreo 10-11€ /MB (dacă îmi amintesc exact)! Numai bine!
 5. Salutare tuturor! Din lipsă de timp nu am mai intrat pe aici de ceva vreme! Între timp amicul meu și-a luat o Honda CBR F4! Mulțumesc tuturor! Numai bine!
 6. Cer și eu ajutor pentru un prieten care a avut un accident moto acum 5 zile! A fost transferat din Craiova în București la Fundeni! Este rănit foarte grav - umăr, picior, 6 coaste, plămân perforat, și, cel mai grav, ficatul bucăți, posibil și bazin fracturat/fisurat- toate astea din cauza unui popă beat la volan! Dacă poate cineva sa doneze și pentru el cred că ar fi de mare ajutor! Adrian Stoica se numește, internat la spitalul Fundeni! Numai bine!
 7. Salutare tuturor! Îmi cer scuze pentru răspunsurile întârziate! S-a uitat dar vroiam ceva cu recomandare! Știam motoreta! A fost printre primele recomandate de mine! Problema este că amicul meu e cam nehotărât, adică nu prea îi place zr7s, dar îi place zr7 naked, și nici el nu prea știe ce vrea, și acum cică ar cam vrea cbr f4, și tot așa! Acum îi trimit link-ul! Mulțumesc tuturor pentru interes! Numai bine!
 8. In Muntenegru cred că nu ar trebui sa ratezi canionul Tara și parcul Durmitor! Iar mi-a plăcut mult porțiunea dintre Novi Pazar (Serbia) și Rozaje (Muntenegru)! Când treci din Muntenegru in Croația și mergi spre Dubrovnik îți recomand să faci un mic ocol prin Plocice-Mikulici-...-Cilipi ( este drumul paralel cu cel principal și mergi pe dealul de lângă mare, plus că e posibil să te întâlnești cu maxim 5 mașini)! Mai departe nu știu ce să îți spun pentru că eu am tăiat-o spre Bosnia înainte de Dubrovnik! Numai bine!
 9. Salutare tuturor! Un amic este în căutare de un naked sau semicarenată de 600cc-750cc pentru începători! Modelele vizate sunt: 1. Honda Hornet 2. Kawasaki ZR7 (N sau S) 3. Honda CBF (cred) 4. Kawasaki ER6 (N sau F)(mai greu) 5. Alte modele dar fără Suzuki SV ( nu știu ce are cu ea)! Mobra trebuie sa fie în mințile ei, să aibă un istoric, preferă una care este de câțiva ani în România decât una recent adusă pentru vânzare, preferabil ar fi și o recomandare din partea unui user mai vechi pe aici! Actele trebuie să fie fără încurcături, se va face cvc, cu mențiunea pe certificat "înstrăinat către.."! Omul vrea o mobră bună dpdv mecanic, estetic se mai poate trece cu vederea! Ideal ar fi sa nu trebuie investiții mari după cumpărare ( cauciucuri, servisat furcă, etc.) Bugetul este de 1500€ maxim 1600€! Ofertele le puteți pune aici, in topic, sau aștept PM! Numai bine!
 10. Ar fi niste dune pe bune undeva pe lângă Nedeia! Nu știu sigur exact unde sunt deoarece nu am mai trecut de ani buni pe acolo! Las niște poze făcute de un amic! Numai bine!
 11. Cu ăsta s-o fi zbenguit Mani Gyenes? Scuze de offtopic!
 12. Ziua 2 îți recomand Zlatibor, Canionul Tara( podul peste canion), Zabljak, Parcul Durmitor, Pluzine, Budva! Din Pluzine poți merge spre Niksic apoi Kotor și Budva sau spre Podgorița apoi Budva! Numai bine!
 13. Eu mă duc să văd haosul de la calificări! Ne vedem de sub pelerine! Numai bine!
 14. Pe la 160-170km/h era limita mea! In general nu depășeam 110 km/h, atunci fiind în treapta a 5-a sau a 6-a! Mulțumesc pentru atenție!
 15. Așa pățeam și eu pe ZZR! La mine cred că era de la adrenalină! Am pățit la fel când am zburat cu parapanta și a făcut pilotul câteva spirale! Nu am dat mare importanță senzației deoarece nu prea băgam așa des mana in gaz, și când băgam mergeam doar in treapta a 2-a! Am mai avut senzația respectivă când am zburat cu avionul și a prins un gol de aer.... Și eu îți recomand să consulți un doctor, dar cred că ar fi bine sa nu îți faci griji prea mari! Numai bine! P.S. Vara asta vreau sa încerc saltul cu parașuta, sper să fie bine....
×
×
 • Create New...