Jump to content

Alinache

Membru
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Alinache

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Motocicleta
  ZZR 1100

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. Din Odessa până în Batumi mergem pe mare! Ar mai fi si varianta sa ocolim Marea Azov si sa trecem in Georgia pe "military road ", dar ocolim cam mult pentru prea puțin ( cred eu)! In Georgia sunt ceva drumuri fără asfalt pe care vreau sa le fac, si Armenia este recunoscută pentru drumurile sparte! Mulțumesc mult! Numai bine!
 2. Salutare tuturor! A mers cineva pe mobra asta (Tenere 700/T7) cu pasager la drum mai lung? Mă tot gândesc să fac turul Mării Negre peste vreo 2-3 ani...
 3. Mii de scuze! Este vina mea! Nu am găsit transport pana in Pitești! Și, fiind ocupat la muncă , am tot amânat sa te anunț! Am ajuns acum o oră acasă, de asta am si spus că este aproape imposibil sa trimit prin curier! Încă o dată îmi cer scuze, sper sa nu fie supărarea prea mare! Dacă ajungi pe meleaguri oltenești si ai nevoie de ceva, orice, dă-mi un semn! Numai bine!
 4. Mulțumesc mult! Caut acum transport pana in Pitești! Cam pe la ce oră ajungi pe acolo? Sa știu cum planuiesc...... Mii de mulțumiri! Rămânem datori!
 5. Eu m-am oferit sa îl ajut cât pot de mult, acest ajutor incluzând și găsirea unui transport mai ieftin! La Cargus ar fi peste 700 lei, greutate volumetrică, etc. Ar mai fi si faptul ca nu am găsit curieri care sa ridice colete sâmbăta sau seara după ora 19:00! Dacă cineva poate si vrea sa ajute, de ce nu.... Eu unul, dacă aș putea sa ajut, chiar si cu o parte, as face-o, pentru că.... de ce nu? Numai bine!
 6. Salutare dragilor! Am donat aproape jumatate de mobră unui coleg forumist si am avea nevoie de ajutor in transportul acesteia din Craiova,judetul Dolj în Dej, judetul Cluj! Mobra este dezmembrată si se află în urmatoarea stare: o bucată șa ambalată frumos, un cadru învelit in folie alimentară si un cub din carton plin cu fiare de aproximativ 80 cm/latură si vreo 30kg minim.... Ne poate ajuta cineva? Macar cate o bucată pe rând? Si sa nu coste un rinichi? Mulțumiri anticipate! Numai bine!
 7. Din ce îmi amintesc eu, la XT/TT se poate adapta și pornirea electrică! Și parcă nu era chiar așa complicată treaba! Mai întreabă pe subforumul de XT! Numai bine!
 8. Tu ești masochist? Eu l-am făcut cu nevasta! Merge făcut cu orice, oricum nu este drum de viteză, este de mers încet sau foarte încet, admirat peisajul și pozat! P.S. : nu am călărit nevasta pe drumul ăla, să ne înțelegem! Numai bine!
 9. Încă un traseu pe care îl recomand este intre Cilipi și Plocice in Croația, exact lângă granița cu Muntenegru! M-am întâlnit cu vreo 5 mașini maxim pe toată bucata! Novi Pazar mi s-au părut cam țigăneală: încurcat, aglomerat, îmi tot făceau semne oameni să mă cazez la ei! Nu mi-a inspirat mare încredere, in schimb am văzut multe mașini cu nr de România! Visegrad cam la fel, dacă nu mai rău! Abia am putut sa schimb câteva vorbe in engleză! Bine.... Anul viitor as cam vrea să mai dau o tură pe acolo să văd dacă îmi schimb părerea! Numai bine!
 10. Nu trebuie vignete, dar trebuie sa ai asigurarea valabilă pentru toate țările tranzitate (cartea verde)!
 11. In Muntenegru ar fi bine sa faci traseul prin Parcul Durmitor, intre Pluzine și Zabljak, este spectaculos! Apoi după ce vezi podul Tara, poți face tot canionul râului Tara, până în Mojkovac! Nu știu cum este drumul in Parcul Durmitor in perioada aceea dar merită să te interesezi dacă poate fi făcut ( zăpadă, ploaie, etc.)! Eu am făcut drumul in sens invers! Mi-a mai plăcut foarte mult și porțiunea dintre Novi Pazar (Serbia) și Berane (Muntenegru)! Dacă te bate vreun gând să mergi cu roamingul activat, ai grijă, că în Serbia cel puțin, era vreo 10-11€ /MB (dacă îmi amintesc exact)!
 12. Salutare tuturor! Din lipsă de timp nu am mai intrat pe aici de ceva vreme! Între timp amicul meu și-a luat o Honda CBR F4! Mulțumesc tuturor! Numai bine!
 13. Cer și eu ajutor pentru un prieten care a avut un accident moto acum 5 zile! A fost transferat din Craiova în București la Fundeni! Este rănit foarte grav - umăr, picior, 6 coaste, plămân perforat, și, cel mai grav, ficatul bucăți, posibil și bazin fracturat/fisurat- toate astea din cauza unui popă beat la volan! Dacă poate cineva sa doneze și pentru el cred că ar fi de mare ajutor! Adrian Stoica se numește, internat la spitalul Fundeni! Numai bine!
 14. Salutare tuturor! Îmi cer scuze pentru răspunsurile întârziate! S-a uitat dar vroiam ceva cu recomandare! Știam motoreta! A fost printre primele recomandate de mine! Problema este că amicul meu e cam nehotărât, adică nu prea îi place zr7s, dar îi place zr7 naked, și nici el nu prea știe ce vrea, și acum cică ar cam vrea cbr f4, și tot așa! Acum îi trimit link-ul! Mulțumesc tuturor pentru interes! Numai bine!
 15. In Muntenegru cred că nu ar trebui sa ratezi canionul Tara și parcul Durmitor! Iar mi-a plăcut mult porțiunea dintre Novi Pazar (Serbia) și Rozaje (Muntenegru)! Când treci din Muntenegru in Croația și mergi spre Dubrovnik îți recomand să faci un mic ocol prin Plocice-Mikulici-...-Cilipi ( este drumul paralel cu cel principal și mergi pe dealul de lângă mare, plus că e posibil să te întâlnești cu maxim 5 mașini)! Mai departe nu știu ce să îți spun pentru că eu am tăiat-o spre Bosnia înainte de Dubrovnik! Numai bine!
×
×
 • Create New...