Falkenberg Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Dop radiator etanseaza bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Mai 17, 2015 Autor Share Postat Mai 17, 2015 Cred ca da.. Am incercat să suflu și să trag aer pe furtunul de supra plin și nu pot. Bănuiesc ca Inchide bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Nu ai spus ai verificat termostatul? Sa nu fie blocat pe inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Degeaba daca are ventilatorul pe manual. Incearca alt buson. Daca ai vas de expansiune vezi sa nu fie spart/crapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian84 Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Aceiaşi problemā o am şi eu ,dar mâine desfac sā rezolv problema. Sunt sigur cā garnitura de la capacul de la ambreiaj e de vinā,chiar acolo unde e orificiul ce intrā apa in chiloasā Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate