jinxy Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Salut! Ok, recunosc, e vorba de masina. As vrea sa o colantez ca sa ascund micile zgarieturi care s-au acumulat in timp (ies muuult mai ieftin decat un vopsit integral). Intrebarea e: cu ce pot umple micile indoituri/zgarieturi/ciobituri? Ideal ar fi un fel de chit care sa nu necesite prea mult slefuit, ca nu vreau sa stric foarte rau vopseaua existenta. Ceva idei? Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Salut! Ok, recunosc, e vorba de masina. As vrea sa o colantez ca sa ascund micile zgarieturi care s-au acumulat in timp (ies muuult mai ieftin decat un vopsit integral). Intrebarea e: cu ce pot umple micile indoituri/zgarieturi/ciobituri? Ideal ar fi un fel de chit care sa nu necesite prea mult slefuit, ca nu vreau sa stric foarte rau vopseaua existenta. Ceva idei? Alex cumperi o folie mai groasa care este si mai calitativa dar si mai scumpa.micile indoituri le astupi cu chit auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 cumperi o folie mai groasa care este si mai calitativa dar si mai scumpa.micile indoituri le astupi cu chit auto Interiorul l-am facut cu folie Oracal 975, cu textura, foarte calitativa si destul de groasa, dar FOARTE scumpa. Pentru exterior ma gandeam la Oracal 651. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Interiorul l-am facut cu folie Oracal 975, cu textura, foarte calitativa si destul de groasa, dar FOARTE scumpa. Pentru exterior ma gandeam la Oracal 651. 651 2ste o folie ïeftina daca nu tii foarte tare la aspect si durabilitate e ok si aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Salut! Ok, recunosc, e vorba de masina. As vrea sa o colantez ca sa ascund micile zgarieturi care s-au acumulat in timp (ies muuult mai ieftin decat un vopsit integral). Intrebarea e: cu ce pot umple micile indoituri/zgarieturi/ciobituri? Ideal ar fi un fel de chit care sa nu necesite prea mult slefuit, ca nu vreau sa stric foarte rau vopseaua existenta. Ceva idei? Alex Salut, si eu am folie pe una din masini. Inainte de a intinde folia pe tabla trebuie pregatita exact ca pentru vopsire dar fara matuire. Daca reparatiile nu au fost facute bine, folia o sa-ti scoata in evidenta toate imperfectiunile. Depinde de culoare, 651 tine ~ 2-3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 (editat) 651 2ste o folie ïeftina daca nu tii foarte tare la aspect si durabilitate e ok si aia Merci mult de info! As merge pe un negru mat. Am vazut ca e in jur de 30ron metrul. Daca ai experienta, crezi ca sunt suficienti 20mp pt un E90? Pentru folii mate sunt restrictii la spalare? Alex Editat Mai 19, 2015 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 La folia negru mat este mai delicata aplicarea si stergerea masinii dupa spalare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 La folia negru mat este mai delicata aplicarea si stergerea masinii dupa spalare. am luat eu o "teapa"cu negru mat la casca si nu mi mai trebuie..... off. tot in publicitate lucrezi colegu? » Post actualizat in 19 May 2015 12:41 Merci mult de info! As merge pe un negru mat. Am vazut ca e in jur de 30ron metrul. Daca ai experienta, crezi ca sunt suficienti 20mp pt un E90? Pentru folii mate sunt restrictii la spalare? Alex din pacate nu cunosc dimensiunile masinii in cauza sa ti pot spune necesarul de folie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 tot in publicitate lucrezi colegu? Nu, dar sunt la al doilea rand de folie pe una din masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate