Vlad Vd Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 salut.am si eu o problema.un suzuki gsf650s din 2005, pe care abia l-am cumparat si care la relanti merge sacadat, zvacneste aiurea. nu ma pricep si as fi foarte fericit daca mi-ati spune care ar putea fi cauzele si cam cat m-ar costa reparatiile/piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 pai tu nu stii care sunt posibilele cauze si vrei s-o repari singur? vezi sa nu o strici mai rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 cauzele pot fii multe iar pretul depinde de gravitatea problemei. Insa poti sa o conduci? Du-o pana la service, si inainte sa se apuce de ea mecanicul iti spune ce are si cat costa. Daca nu stii, nu te apuca singur de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Vd Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 n-am de gand sa o repar singur, ca eu habar n-am sa desfac un surub. m-a panicat un prieten care mi-a zis ca tebuie desfacut motorul, iar eu am inteles ca tot, dar pana la urma cica n-ar fi asa grav.in fine, o sa ma duc cu ea la un mecanic sa vada ce are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate