furtex Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 e ginerica al meu copilache cu A1 ...? ... cu Mz-ul meu de 124 ... cineva stie detalii ? ... ca nu raspunde la tel merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 /index.php?/topic/181704-accidente/page-27&do=findComment&comment=3993210 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 merci mult! am dat de el ... ceva pe la picior !!!! ... Hai Razvan pe 2 roti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan05 Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Salut colegii. Am iswit din spital. Maine ma duc sa recuperez motocicleta si ne vedem din nou sanatosi prin oras. Bafta si asfalt uscat, fara strazi ca cea pe care m am dus eu ... mersi de griji . V am pupat bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 10, 2015 Autor Share Postat Iunie 10, 2015 pune si tu poze cu mobra si piciorul! ... poate mai invatam cate ceva! fiecare avem nevoie ...cu sau fara experienta! ... ps: inainte sa te apuci sa repari mobra sa-mi ceri sfatul!!!!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate