mos bear Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 http://olx.ro/oferta/vand-ij-motocicleta-de-colectie-ID44DLQ.html#91606e0115 O fi greseala de tipar , nu vad eu bine , ori ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 (editat) Şi deschizi topic pentru asta? Nu mai bine dădeai un telefon să afli? Dacă e 2000 euro, cam mult dar totuşi e relativ OK, iar dacă e 20000 euro eventual atunci se putea discuta. Editat Iunie 7, 2015 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Pai tocmai de asta am deschis topicul , doar din dorinta de a discuta . 90000 lei !!! Mi se pare enorm . Nu vreau sa stric pretul omului , nu vreau sa dau telefon sa-mi spuna ca se cere un pret corect , caci as crede ca ma ia drept trecere de pietoni , vreau sa discutam despre astfel de oferte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Exista deja un topic dedicat anunturilor amuzante de pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Pai sa-l mutam acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Greseala de tipar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Numai oglinda aia de camion face juma' de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 E originala de TV . Da sa sti ca te poti barbieri la fix privindu-te in ea . Te vezi de la buric in sus . Eu zic ca-i buna si de curent , te poti ascunde dupa ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Moto de colectie ,proprietar unic. 71 anul , minim 18 ani proprietarul la data achizitiei .44 +18 => minim 62 ani varsta actuala a proprietarului. Cine sunteti voi sa-i spuneti ce pret are motoreta care l-a tinut o viata intreaga? Si sa nu uit vopsea originala... » Post actualizat in 07 Jun 2015 08:06 Plus extra-URI oglinda dreapta scuter , oglinda tv si abtipild smecker pe aripa spate. » Post actualizat in 07 Jun 2015 08:18 Si stop-urile sunt de la motoreta mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Moto de colectie ,proprietar unic. 71 anul , minim 18 ani proprietarul la data achizitiei .44 +18 => minim 62 ani varsta actuala a proprietarului. Cine sunteti voi sa-i spuneti ce pret are motoreta care l-a tinut o viata intreaga? Si sa nu uit vopsea originala... » Post actualizat in 07 Jun 2015 08:06 Plus extra-URI oglinda dreapta scuter , oglinda tv si abtipild smecker pe aripa spate. De unde ghicim noi varsta vanzatorului ? Iata calculul probabilitatii prin simpla adunare .... Da' daca vanzatorul o fi mostenitorul , mostenitorului de drept ? Am putea calcula cu relatia 44 ani de la fabricatie - 35 ani varsta primului mostenitor - 18 ani varsta celui de al- II -lea mostenitor ....... ? Noi nu spunem ce pret are motoreta , ci ne minunam de valoare , deh . Mare fapta ca are vopseaua originala , aia face cel putin 31, 7 % din valoarea deductibila a pretului de la data facturarii si o cota de uzura de 0,02 % la care se adauga TVA de 24 % , rezultand un indice de crestere a valorii reziduale de....... Hai ca m-am talambit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Tare ... bafta la vanzare proprietarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 (editat) Pe cand se potcovea puricele cu 99 ocale de plumb de picioare si sarea in vazduh de nici F16 nu-i facea fata ..... Apropos , am gasit ( nu stiu pe unde ) , ij jupiter 5 , 350 cmc ,intr-un cilindru ( original ) !!! Or fi inebunit rusii ? Nu oi sti eu ca s-a fabricat Ij 5 cu motor de festival ? ..... Editat Iunie 7, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Planeta 5 a fost si cu frina pe disc. Camasa comprimata da ca festivalul nu a fost niciodata de frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Planeta 5 a fost si cu frina pe disc. Camasa comprimata da ca festivalul nu a fost niciodata de frumos. Ij-ul 2; 3;4;5 cu motoare 350 au fost in doi cilindrii . Intr-un cilindru au fost 2.5 si 3.5 47 ( primele de dupa DKW , caci se stie ca IJ este DKW), festivalul , Ij Jupiter1 Ij festival , nu este un motor neparat frumos , dar in viziunea mea , pot afirma ca este un adevarat Harley rusesc . » Post actualizat in 07 Jun 2015 09:29 http://www.motorstown.com/images/izh-yunker-07.jpg Uite ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 De efect poza cu nenea motopolitaiu... fara nici un pic de protectie. Casca manusi si cel mai tare cu pantofii vestedziti . Pacat de frumusetea mobrei. Stiu ca sunt oftopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Nu ma . Uita-te la cal , nu la prostul ce-l calareste ! Ala sta pe motor ca pe WC -u la bautura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate