beware ! Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 (editat) Salutare, Plimbare Cheia pe drumul ala paralel cu Boldesti-Scaieni - Valenii de munte. Am atasat o poza nu stiu sigur daca e corect, ca am fost a singura data si mi-a placut, dar....il nimerim noi cumva. Tinand cont ca e deja 11, eu voi ajunge la DN1 (Tancabesti) pe la 12:30 sau 13 in benzinaria Petrom de pe Centura Ploiesti (langa Metro). Stil de mers: nici prea prea, nici foarte foarte ))) adica peste limita legala, dar sub cea in care ne pierdem carnetele )) dar cu bun simt si responsabilitate (inainte sa sariti la "cearta", 60 prin localitati nu cred ca e un capat de tara). Hai ca incep sa ma echipez, ca pana am dat enter la mesaj s-a facut 11:25 Editat Iunie 7, 2015 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Salutare, Plimbare Cheia pe drumul ala paralel cu Boldesti-Scaieni - Valenii de munte. Am atasat o poza nu stiu sigur daca e corect, ca am fost a singura data si mi-a placut, dar....il nimerim noi cumva. Tinand cont ca e deja 11, eu voi ajunge la DN1 (Tancabesti) pe la 12:30 sau 13 in benzinaria Petrom de pe Centura Ploiesti (langa Metro). Stil de mers: nici prea prea, nici foarte foarte ))) adica peste limita legala, dar sub cea in care ne pierdem carnetele )) dar cu bun simt si responsabilitate (inainte sa sariti la "cearta", 60 prin localitati nu cred ca e un capat de tara). Hai ca incep sa ma echipez, ca pana am dat enter la mesaj s-a facut 11:25 12 30 cu un pic de intarziere ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 12 30 cu un pic de intarziere ajung si eu Hai ca s-au mai anuntat cativa prieteni, tot cu intarzieri, asa ca schimbam datele : la 1 la DN1 Tancabesti (intrarea catre Snagov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 n-ai spus nimic…bineeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate