Lucian Lazar Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Salutare. Voi vrea sa-mi iau curand un dirt bike 2t si am nevoie s-o pot lasa la un endurist care sta prin jurul Bucurestiului, ca pe astea nu le poti scoate pe drum public (si eu stau cam in centru). Si cum offroad-ul e mult mai fun cu prietenii, sper sa gasesc aici si alti pasionati incepatori/mid-level cu care sa ne planificam din cand in cand ieseli prin noroiala ^^ Ma poate ajuta cineva cu problema depozitatului, in primul rand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Cauta pe la coclauul din, ozana.pe acolo mereu e cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Lazar Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Cauta pe la coclauul din, ozana.pe acolo mereu e cineva Mersi. Nu stiam de locul ala. » Post actualizat in 07 Jun 2015 18:47 Am rezolvat si cu depozitatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 soft-ul e soft si hardul e altceva, poate fi chiar extern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 din pura curiozitate, ai mai mers cu motoreta de enduro??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Lazar Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 din pura curiozitate, ai mai mers cu motoreta de enduro??? Am avut o aprilia rx 50cu motor de 70 (2T), da' era semi-puturoasa si se dezintegra usor ) am citit niste definitii recent si am aflat ca ce faceam eu se numeste motocross+soft enduro. hard enduro nu am de gand sa fac vreodata. » Post actualizat in 08 Jun 2015 09:31 Am avut o aprilia rx 50cu motor de 70 (2T), da' era semi-puturoasa si se dezintegra usor ) am citit niste definitii recent si am aflat ca ce faceam eu se numeste motocross+soft enduro. hard enduro nu am de gand sa fac vreodata. + trail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 atunci tu trebuie sa vb cu cei de aici: /index.php?/topic/684760-soft-enduro/page-30 sper sa iti gasesti echipa mult dorita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Lazar Postat Iunie 8, 2015 Autor Share Postat Iunie 8, 2015 atunci tu trebuie sa vb cu cei de aici: /index.php?/topic/684760-soft-enduro/page-30 sper sa iti gasesti echipa mult dorita ) thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate