Dragos98 Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Buna ziua!!! Stiu ca mai este un topic tot despre asa ceva dar... Am inteles de la niste prieteni ca s-ar fi bagat categoria A1 in Focsani...Asa este? Stie cineva ceva? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 da, are la bacanie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 step 1:google : scoli de soferi Focscani step 2: faci o lista cu scolile si numerele de telefon step 3: suni frumos la toate scolile si afli daca "s-a bagat" A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Nu mai face caterinca! Mergi la școală și întreabă. Nu cred ca sunt foarte multi din Focșani pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate