asdfghjk Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Am nevoie de cineva sa-mi faca pe masina o placa de cca 7x7cm din inox sau dural de 4-5mm cu niste gauri si niste bride de prindere. E un suport GPS pt moto. Stie cineva un atelier de prelucrari mecanice de precizie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 http://www.cautis.ro/ destul de scump, dar lucreaza excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 sal itzi fac eu trebuie sa mi aratzi o schema un model ceva sau sa mi explici cum trebuie lucrata piesa lucrez pe strunguri shi freze te astept:0723446040 msi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 sal itzi fac eu trebuie sa mi aratzi o schema un model ceva sau sa mi explici cum trebuie lucrata piesa lucrez pe strunguri shi freze te astept:0723446040 msi multumesc, esti din buc? iti fac eu desen tot, iti dau si model. nu e greu. ai o bucatica dural sau inox mai gros cca 3-5 mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 din bucuresti da.......... de inox sau dur al trebuie sa fac rost;momentan ti o pot face din otzel shi sa o nichelam dupa aceea daca vrei..........astept rasp.msi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 @net pune schema te rog... Si eu sunt interesat de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 sal potzi sa l faci shi tu sau cautzi sa l faci???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 sal fac rost shi de dur al dar dupa sarbatori daca nu rezolvi pana atunci...........sarbatori fericite tuturor......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate