Sari la conținut

Astazi pentru Ieseni ...


fast_arrow
 Share

Postări Recomandate

Am vazut ca ceva interesant se petrece in Iasi astazi. Pentru cei interesati...

Preluat stirea din Comisarul.ro eroDrive Show, o combinaţie de acrobaţii aeriene şi auto-moto, va avea loc deasupra Era Park.

Duminică după-amiaza sunteţi aşteptaţi la AeroDrive Show, o combinaţie de acrobaţii aeriene şi auto-moto în zona complexului comercial ERA Park.

„Este al treilea an consecutiv în care organizăm la Iaşi un show aerian. Anul acesta am gândit un concept nou, o combinaţie sol-aer, mai spectaculoasă, fie şi dacă ne gândim doar la zgomot. Totul este pregătit pentru ca ieşenii să se bucure de un spectacol unic, mai ales că intrarea este liberă. AeroDrive Show este o excelentă ocazie pentru toţi cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre aceste domenii care se întrepătrund în evenimentul de duminică, aviaţia şi automobilismul. Încercăm să înţelegem care sunt punctele de atracţie, ca de la an la an să putem oferi ceva mai bun“, a declarat directorul Aeroportului, Marius Bodea.

Spectacolul va începe la ora 17.30, dar pentru buna desfăşurare a acestuia, ieşenii sunt aşteptaţi la ERA Park încă de la ora 15.30. AeroDrive Show va începe cu salturi cu paraşuta, prezentarea unui aparat AN2 şi acrobaţii aeroiene în formaţie. În paralel, se vor desfăşura demonstraţii rally şi offroad, curse auto şi o aplicaţie demonstrativă SMURD.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...