Vla Doo Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Salutare! Am nevoie de o idee.. cum pot sa prind farul in asa fel incat sa nu se mai lase in jos? Am un far rotund prins de futca in 2 suruburi (stanga si dreapta) .. Acele doua șuruburi le-am strans cam cat de tare s-a putut dar de la gropi si vibratii imi tot coboara. Initial lumineaza la aprox 20m in fata iar cu timpul ajunge la maxim 2 metri si tre sa ma chinui sa ma întind pe sub ghidon sa mai trag de el.. Asadar.. cum si cu ce sa il prind sa nu mai alunece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 daca ai pune si ceva poze sa ne facem o idee si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EDUARD 13 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Nu stiu dar eu as incerca cu niste garnituri de cauciuc tip saiba pe suruburile de fixare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 se gasesc prinderi de pe faruri naked-streetfightere din cauciuc se invelesc pe furca si au un sistem de prindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Sunt la oferta, au garnituri de cauciuc, nu mi-au alunecat niciodata https://www.louis.de/en/artikel/light-holder-bracket-chrome-lgth-85-mm-pair/10020930?list=39308015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 sau doua saibe blocante (tip grover) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Eu cam asa il aveam prins la Fazer. Prinderile erau luate de pe ebay, farul mi l-a dat un amic, fusese pe un GS500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EDUARD 13 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Garnituri de cauciuc si rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Soare Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Salut, Mai sus un coleg a spus ceva de saibe autoblocante Grover sunt bune dar decat cauciucul acela mai bine cauta la bricolaje saibe stelate se numesc sau canelate au marginea taiata si intoarsa pe toata raza cercului cu acelea sigur nu vei mai avea niciodata probleme. cam asa arata. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate