Moldo_09 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Salut! Din cate stiu eu exista un domn din ploiesti sau de pe langa ploiesti care se ocupa cu adusul in tara si vandutul chopperelor. Problema e ca nu mai stiu cum se numeste siteul/firma lui. Am cautat pe forum dar nu am gasit(poate nu am cautat bine). Daca stie cineva denumirea mi-ar fi de ajutor (repet:omul se ocupa NUMAI cu choppere). Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 www.japan-motors.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Resita? http://westbikeshop.ro/ sunt "Aproape" de Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 www.japan-motors.ro? Asta era! Multumesc! » Post actualizat in 18 Jun 2015 10:07 Resita? http://westbikeshop.ro/ sunt "Aproape" de Ploiesti Daca Resita e aproape de Ploiesti, zi mi si mie o localitate departe de Ploiesti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Recomand Japan-motors.ro. Toata stima domnului Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Asta era! Multumesc! » Post actualizat in 18 Jun 2015 10:07 Daca Resita e aproape de Ploiesti, zi mi si mie o localitate departe de Ploiesti ) stefan japan motors...doar ca este la filipesti targ ..nu mai este pe dn1 » Post actualizat in 18 Jun 2015 14:37 Salut! Din cate stiu eu exista un domn din ploiesti sau de pe langa ploiesti care se ocupa cu adusul in tara si vandutul chopperelor. Problema e ca nu mai stiu cum se numeste siteul/firma lui. Am cautat pe forum dar nu am gasit(poate nu am cautat bine). Daca stie cineva denumirea mi-ar fi de ajutor (repet:omul se ocupa NUMAI cu choppere). Multumesc! are ceva motoare am fost eu sapt trecuta sa vad ceva...pt un amic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 0766327090 Stefan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Oricat ai repetat, tot ai dat o premisa eronata: omul aduce si alte tipuri, nu doar cruisere/choppere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate