Sari la conținut

ermitaje

Membru
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ermitaje

  1. "Nu știu alții cum sunt, dar eu.." merg la astfel de întruniri pentru motoare. Ăsta e punctul comun al motociclistilor. Pot merge la un hotel de 5 stele și să fiu nemulțumit de culoarea prosoapelor. Hârtie igienică, 1 leu în plus la un pahar de bere... prostii... cârcoteli si nimic mai mult. Dacă vrei sa te simti bine, o faci oriunde. Am fost la întruniri, la Sovata, la Lepșa.. si nu m-a deranjat să dau o mână de ajutor în orice e nevoie la un astfel de eveniment. Vrei sa te simti bine, implică-te în ceva, schimbă , ajută... Nu vrei? Măcar nu arunca cu noroi. În măsura în care imi permite timpul, voi mai participa. Nu pentru bere, nici pentru wc-uri, nici pentru Mărgineanu sau alții... Vin pentru atmosferă, bună dispoziție, motoare și relaxare. La orice întrunire, în orice locație.
  2. Am văzut că e 18. Mulțumesc. Dar in afară de a construi eu una, de cumpărat nu găsesc?
  3. Salut. Stie cineva ce cheie de bujii e bună la motorul ăsta? Am de 21 și e mare, iar cea de 16 e prea mică. Am cautat de 18 și m-au trimis acasă...
  4. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    Vezi pe Louis că sunt markere cu alb pentru cauciucuri. Încearcă.
  5. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    Și după ce îl schimbi, repoziționează-l. În față, sau undeva aerisit. Altfel îți va prăji bateria din nou.
  6. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=843115305852639&id=503291036501736 Nu e a mea... dar cred ca nu strica și puțină frână spate.
  7. Incendiul de la Bamboo a pornit din cauza întâlnirii dintre bășinoși și pocnitori. Cică...
  8. Am o prietena cu câțiva centimetri în plus față de tine și merge ok pe Virago. Poți încerca.
  9. http://www.trilulilu.ro/viralul-zilei-4
  10. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    Știe cineva care e cauza pentru care se încinge releul de încărcare și bateria, cu toate ca sunt noi, în garanție și aparatul de măsură indica încărcare corectă. ... aprox 13.3V ?
  11. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    RedRat am făcut și eu tot felul de curse și m-am gândit ce sa iau. În afara de o șurubelnița cu biți și un patent, nu prea mai ai ce sa meșterești la ea. Poate o cheie de bujii, un bec de rezerva... si cam atat. O aplicație cu tractări auto, poate e mai folositoare.
  12. ermitaje

    MAN 2016

    E cineva dispus sa plece de miercuri spre Sovata. Din zona Galați -Brăila? Detalii în privat. Mulțumesc.
  13. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    Mulțumesc Icelord. Ma pun pe demontat. Dau o bere la MAN.
  14. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    Ok. Mulțumesc mult. Încep săpăturile. Sper sa nu fi avut vreo aventură și cu alte relee sau bobine...
  15. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    Mi-am zgait ochii prin forum si nu gasesc.... unde se afla, fratilor, releul de incarcare la xvs 1100? S-a gandit sa imi lase "gravida" bateria. Dupa un drum de vreo 300 km, spre casa, a inceput sa se simta un miros groaznic. Am zis ca poate de pe drumurile patriei. Am bagat motorul in garaj... si totul ok. Dupa cateva zile, hai sa ne plimbam. Scos din garaj, echipat, cheie.... mutu. Nimic sa se aprinda, sa zica ceva...mortua est. Primul gand... a murit bateria. Desfac capacul bateriei... ... gravida. Umflata, deformata.... hidoasa. Clar. Comand baterie si releu. Prima stiu unde sa o pun. Dar releul??? Multam fain....
  16. ermitaje

    Yamaha Dragstar

    http://olx.ro/oferta/vand-dragstar-650-classic-ID61kgY.html M-am hotărât sa trec la ceva mai mare. Preț negociabil.
×
×
  • Creează nouă...