Jump to content

dess

Membru
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About dess

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  VN 800A '97
 • Numar Moto
  B --- RAW
 • Club
  multumesc, nu

Recent Profile Visitors

147 profile views
 1. Dar de ce nu te duci pana acolo, le spui e iti doresti si ii intrebi un cost aproximativ? Sunt 100% convins ca nu o sa stie nimeni de pe forum mai bine decat cei de la Ace...
 2. dess

  Chopper si pentru oras

  VN800A varianta cu roata de 21 subtire. Asta am la asta fac reclama. Eu ma descurc cu el coerent in oras, in conditiile in care tin gentile pe el tot timpul. Se supraincalzeste cam de la 38 grade in sus, atunci cand refuz sa ma bag printre masini si stau la coada cumintel.
 3. Cauta sa vezi de la ce model masina e termocupla compatibila. Parca o honda sau ceva de gen stiu ca eu mi-am luat acum 2 ani de la epiesa.
 4. dess

  KAWASAKI VULCAN

  A mea in oras ia 7 chiar si 8 daca refuz sa a bag chiar printre toate masinile. Dar e cruiser, nu a cumparat-o nimeni pentru consum, nu e masina de facut naveta sau de mers la aprozar cu ea. Despre afirmatiie referitoare la brandul Vulcan nu comentez, sunt similare cu a spune ca SV-ul de 1000 e condus doar de redusi mintal.
 5. 1. Total gresit modul in care ai ales titlul topicului, in cel mai bun caz problema este importanta pentru tine, motiv pentru care ai si lipsa de raspunsuri. 2. Se poate face procura notariala de catre tatal tau in favoarea mamei tale in care i se cedeaza dreptul de a il inlocui in cazul procesului tau de inscriere la examne/scoala. In mod cert notarul va cunoaste modalitatea specifica in care trebuie facut documentul de mai sus. 3. Citat din primul link gasit cu Google cand am cautat cazul tau "Dpdv. legal este necesar acordul ambilor părinți. Excepție face cazul în care părinții ar fi divorțați și prin hotărârea judecătorească de divorț ați fost încredințat unuia dintre părinți sau instanța i-a atribuit exercitarea exclusivă a autorității părintești. Părintele aflat în țară va putea da declarația la un notar public din România. Părintele aflat în străinătate poate da declarația la un Consulat la României din țara în care se află și să o trimită apoi prin poștă în original." Bafta
 6. Salut, Incearca aici: https://www.motea.com/en/catalogsearch/result/index/?cat=6&q=
 7. Uuuuu hai sa ne ascundem repede dupa marota misoginsimului ca asa ni se spune noua de catre starurile de pe instagram ca e bine. #methree Faptul ca esti femeie nu exclude ca poti fi lipsita de bun-simt, respect, coerenta in exprimare sau de o capacitate de intelegere a unor argumente. La fel cum faptul ca ti-am asociat atributul de "marlan" nu are legatura cu sexul in spatele caruia te ascunzi de cate ori nu iti convine ceva. Si, ca sa stim cum stam, ca nu am mai avut ocazia sa ne incrucisam in discutii pana acum, eu nu respect pe nimeni just because. Faptul ca esti femeie, biker cu state vechi, nonagenar, etc e fix 0 daca nu ai 7 ani de-acasa, bun simt si capacitatea de a te conversa la un nivel supra-ameobic.
 8. Daca gospodarul a comis-o si si-a luat permaban, pe merit din cate inteleg, o penalizare similara ar trebui sa isi ia si doamna marlan, pentru flame, hatespeech, si in general bagat ca musca in discutie fara niciun fel de motiv.
 9. Ce am aflat de la CTS, am fost sa donez acum 2 ore: Pentru Andrei Pavel s-a donat mult astazi, imi zicea doamna de acolo ca e cert mai mult decat suficient, ceea ce e un lucru foarte bun. Pentru Marius Lungu s-a donat mai putin aici, dar (din informatiile de pe un grup de fb) s-a trimis sange de la CTS Prahova la floreasca si doneaza si cei de la o scoala militara din Ploiesti pentru el. Ramane de sperat ca vor apuca sa le fie de folos.
 10. https://www.motorcyclespareparts.eu 4-7 zile lucratoare, in functie de disponibilitate stoc, ziua si ora la care am dat comanda. Am 5-6 comenzi facute la ei pana in momentul asta, 1 singura cu probleme (cauzate de faptul ca am fost eu bolovan) pe care mi-au reglat-o rapid si fara mari dureri de cap.
 11. dess

  KAWASAKI VULCAN

  Acum 2-3 luni aveai la ora 8 dimineata 20 de grade, acum sunt 6-8 maxim. Vulcanul e recunoscut ca e pretentios la rece, ai putintica rabdare cu el. Al meu trebuie gadilat pe vremea asta un pic, tinut cu socul tras 1 minut.... zis o mantra mica....
×
×
 • Create New...