Sari la conținut

dess

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    VN 800A '97
  • Numar Moto
    B --- RAW
  • Club
    multumesc, nu

Vizitatori Recenți Profil

689 citiri profil

dess's Achievements

  1. Scrie in tilul topicului. Dupa care mai face 2 referiri in primul post. E parcare privata, in complex rezidential. De-aia nici nu se baga militia locala, ca nu au acoperire legala pentru asta, ei pot sa dea amenzi doar in spatiu public.
  2. Pai da culpa comuna, lui ca a traversat aiurea si tie ca nu aveai ce cauta printre masini.
  3. Mai este cea nou facuta de la Ambasada Chinei spre Aurel Vlaicu. Si cam asta asr fi. Desi nu agreez ideea ca pe carosabil vor aparea mai multi trotinetisti, ma bucur ca se interzice circulatia pe trotuare. Sunt zone unde se circula pe trotuar cu trotineta fara nici un fel de discernamant si atentie pentru pietoni. Altfel, pusa presiune pe "autoritatile" locale sa puna mana sa faca piste dedicate transportului alternativ.
  4. Nu exista in momentul de fata piste LEGALE pe trotuar in Bucuresti. Toate marcajele de pe trotuar sunt ramase de la pistele vechi, declarate ilegale de catre Politia Rutiera.
  5. Ai PM. Mentionez ca urmaresc cu atentie conturile create pe invitatiile mele si daca nu mentii ratia pot cere disable pentru cont Spor.
  6. dess

    Experiente ACE CUSTOM

    Dar de ce nu te duci pana acolo, le spui e iti doresti si ii intrebi un cost aproximativ? Sunt 100% convins ca nu o sa stie nimeni de pe forum mai bine decat cei de la Ace...
  7. dess

    Chopper si pentru oras

    VN800A varianta cu roata de 21 subtire. Asta am la asta fac reclama. Eu ma descurc cu el coerent in oras, in conditiile in care tin gentile pe el tot timpul. Se supraincalzeste cam de la 38 grade in sus, atunci cand refuz sa ma bag printre masini si stau la coada cumintel.
  8. dess

    Kawasaki Vulcan

    A mea in oras ia 7 chiar si 8 daca refuz sa a bag chiar printre toate masinile. Dar e cruiser, nu a cumparat-o nimeni pentru consum, nu e masina de facut naveta sau de mers la aprozar cu ea. Despre afirmatiie referitoare la brandul Vulcan nu comentez, sunt similare cu a spune ca SV-ul de 1000 e condus doar de redusi mintal.
  9. 1. Total gresit modul in care ai ales titlul topicului, in cel mai bun caz problema este importanta pentru tine, motiv pentru care ai si lipsa de raspunsuri. 2. Se poate face procura notariala de catre tatal tau in favoarea mamei tale in care i se cedeaza dreptul de a il inlocui in cazul procesului tau de inscriere la examne/scoala. In mod cert notarul va cunoaste modalitatea specifica in care trebuie facut documentul de mai sus. 3. Citat din primul link gasit cu Google cand am cautat cazul tau "Dpdv. legal este necesar acordul ambilor părinți. Excepție face cazul în care părinții ar fi divorțați și prin hotărârea judecătorească de divorț ați fost încredințat unuia dintre părinți sau instanța i-a atribuit exercitarea exclusivă a autorității părintești. Părintele aflat în țară va putea da declarația la un notar public din România. Părintele aflat în străinătate poate da declarația la un Consulat la României din țara în care se află și să o trimită apoi prin poștă în original." Bafta
  10. Salut, Incearca aici: https://www.motea.com/en/catalogsearch/result/index/?cat=6&q=
  11. Uuuuu hai sa ne ascundem repede dupa marota misoginsimului ca asa ni se spune noua de catre starurile de pe instagram ca e bine. #methree Faptul ca esti femeie nu exclude ca poti fi lipsita de bun-simt, respect, coerenta in exprimare sau de o capacitate de intelegere a unor argumente. La fel cum faptul ca ti-am asociat atributul de "marlan" nu are legatura cu sexul in spatele caruia te ascunzi de cate ori nu iti convine ceva. Si, ca sa stim cum stam, ca nu am mai avut ocazia sa ne incrucisam in discutii pana acum, eu nu respect pe nimeni just because. Faptul ca esti femeie, biker cu state vechi, nonagenar, etc e fix 0 daca nu ai 7 ani de-acasa, bun simt si capacitatea de a te conversa la un nivel supra-ameobic.
  12. Daca gospodarul a comis-o si si-a luat permaban, pe merit din cate inteleg, o penalizare similara ar trebui sa isi ia si doamna marlan, pentru flame, hatespeech, si in general bagat ca musca in discutie fara niciun fel de motiv.
  13. dess

    Kawasaki Vulcan

    Acum 2-3 luni aveai la ora 8 dimineata 20 de grade, acum sunt 6-8 maxim. Vulcanul e recunoscut ca e pretentios la rece, ai putintica rabdare cu el. Al meu trebuie gadilat pe vremea asta un pic, tinut cu socul tras 1 minut.... zis o mantra mica....
×
×
  • Creează nouă...