morriss Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Motociclistii dorneni va invita la intalnirea prieteneasca de la Vatra Dornei - editia a 4-a, in perioada 14 - 16 august 2015. Petrecerea se va tine in aceeasi locatie ca si anul trecut. Pentru alte detalii : /index.php?/topic/714185-plaiul-motociclistilor-editia-a-3-a-vatra-dornei/?hl=%2Bplaiul+%2Bmotociclistilor https://www.facebook.com/events/844177162331753/ In curand si alte detalii....... Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat August 7, 2015 Autor Share Postat August 7, 2015 Se pare ca vremea tine cu noi si de data aceasta...... http://vremea.rol.ro/vremea/Vatra_Dornei/pe-zile-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Pensiuni in zona: http://www.turistinfo.ro/dorna_arini/cazare-dorna_arini/pensiunea_tora/camere-pensiunea_tora-c38224.html http://www.turistinfo.ro/dorna_arini/cazare-dorna_arini/pensiunea_doru_muntelui/camere-pensiunea_doru_muntelui-c67167.html http://www.turistinfo.ro/dorna_arini/cazare-dorna_arini/cabana_vermesan/camere-cabana_vermesan-c27497.html http://www.turistinfo.ro/dorna_arini/cazare-dorna_arini/cabana_roua/camere-cabana_roua-c79013.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Daca se mai organizeaza vreo tura offroad in Calimani, aveti grija ca cei de la Parcul National Calimani anul asta sunt pusi pe treaba. Am facut o tura pe la cariera de sulf si am mers pe un drum(drum batran de ciment) de la cariera (unde era bariera jos-pe pamant-parca era rupta) si m-am trezit cu un paznic de acolo dupa mine ca sa imi dea amenda 30.000 RON. Au ceva cu motociclistii ca i-au alergat prin parc--pe cei cu enduro usor. Am vazut ca au pus indicatoare, unde e voie si unde nu e. Totusi, nu cred ca e o problema sa se faca un Transcalimani daca se merge doar pe forestierele principale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Stai linistit ca anul asta mergem in alta parte. Pe Suhard, Ousoru si aproape de Giumalau......un soft enduro......numai bun pentru vacuta ta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Salut, as vrea sa vin la voi sambata peste Calimani cu vacuta BMW F 800 GS cu cauciucuri stradale cu pasager din directia Toplita. Inteleg ca primii 30 km de la Monument pana la Cariera sunt forestier cu piatra mica. Asta nu e o problema, sant obisnuit. Dar nu sunt sleauri sau bolovani foarte mari ? Cat de rau e cu 2 persoane ? Se poate manca undeva pe drum ?- vreo cabana sau bufet deschis pana la Gura Haitii, unde intentionam sa facem o drumetie dus-intors pana la Rezervatia Stancile 12 Apostoli. Cat timp mi-ar lua drumul asta ? Sau e mai bine pe la Bilbor- Dragoiasa-Paltinis-Panaci ? Care e treaba cu rangerii aia, totusi daca vin dinspre Toplita doar nu m-or intoarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Daca vrei sa vii pe la monument, nu te scoate la Iezer. Trebuie sa treci de intersectia cu monumentul si sa ajungi la Cabana Lomas. De acolo urci in Calimani. Numai ca drumul e destul de urat. Daca ai experienta nu-i bai. NU-l recomand incepatorilor mai ales cu pasager. Da-mi un telefon si discutam mai multe.....Bafta....0740026334 » Post actualizat in 13 Aug 2015 08:16Legat de Rangeri nu stiu ce sa zic. Daca ramai pe drumul principal si nu te bagi pe traseul de picior nu cred ca sunt probleme..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Mersi, vorbim. a mai facut cineva drumul asta recent sa spuna in ce stare e ? sau varianta pe Bilbor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Pe la Bilbor pot sa-ti spun ca e mai rau in localitate decat pe urcare sau coborare dincoace....Dincolo avand in vedere ca nu a fost ploaie nu cred ca sunt probleme. Mai rau e de la Lomas pana in intersectia mare in triunghi, in care trebuie sa faci stranga...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Asta e traseul pe Suhard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Asta cred ca este undeva spre Pasul Rotunda, pe Varful Omu. Nu o sa ajungem acolo....Oricum nu e nimic batut in cuie. Planul ar fi sa urcam spre Giumalau si dupa Cabana Gigi Ursu sa facem stanga si sa iesim in Mestecanis. De acolo coboram, facem dreapta Ciocanesti si urcam pe Ousoru. De acolo in functie de timp ne intoarcem, sau o mai lungim.....Hotaram totul vineri seara la un pahar........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Pentru cei ce vin din sud si sud-est ar fi o varianta mai lunga nitel dar cu drum bun pana la Vatra Dornei...Falticeni.. Gura Humorului.. Campulung Moldovenesc Nu am fost anul asta, dar mai mereu a fost bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelub Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Intalnire august 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate