Sari la conținut

nelub

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1977
  • Motocicleta
    honda cb 750
  • Numar Moto
    sv 90 brf
  • Club
    de sclavi

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij

Vizitatori Recenți Profil

418 citiri profil

nelub's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. le donez pe toate la un loc ,coturi dnepr ,pinion ,sa tel. 0746702076
  2. vand motor mz 125 plus roata fata cu butuc si rezervor furca fata dnepr cu far » Post actualizat in 23 Jan 2017 15:41 nr.tel. 0746702076
  3. nelub

    Piese dnper

    au mai ramas; pinion spate ij, coturile,furca fata cu far,roata fata 19'', bloc motor cu ambelaj, doua chiuloase si brat cadru ataj.
  4. nelub

    Piese dnper

    Vand urmatoarele: scaune individuale, bloc motor dnper, furca fata cu far, doua roti fata-spate, doua aripi ataj, aripa spate, doua sticle far, una cu oglinda D=170 mm, doua coturi toba, doua pinioane spate cardan, pinion cu carcasa de ij spate, trei bucati chiloasa dnper, un cric central (bonus) trebuie reconditionat. Tel. : 0746702076 Preturi negociabile!!!
  5. nelub

    Ij (izh)

    Vand IJ 56 reconditionat 100% "caroserie", motor 50% plus piese schimb. Telefon 0746702076. Pret 600 Ron.
  6. Salut. Vrei un schimb cu o geaca piele dama M? Lasa un numar de telefon, te sun eu.

  7. Salut. Majoritatea discutiilor constructive s-au mutat pe forumul PRO-BIKE.RO Acolo ne gasesti si propunerea ta este foarte buna. Urmatoarea intalnire o organizeaza IvanPedala la Sacelu in conditii foarte avantajoase, dar pt intalnirea de toamna ar fi excelenta locatia propusa de tine. Intra si pe pro-bike.ro la Motoveterani, Intalniri 2012 si repeta propunerea ta.

  8. Salutari de la Vatra Dornei Totul a fost frumos Motor
  9. Multe salutari din Bucovina Sper sa fie o intalnire la fel de reusita ca la Slanic sau Tismana (2009). Cu toate ca ar fi mai bine daca s-ar mai schimba locatia, mai spre Centru cum zice moldoveanu. Doamne ajuta si spor la distractie! P.S. Daca imi este permis cu voia domniilor voastre am sa fac o gluma. Prin anii '80 cand faceam armata era o vorba care era transmisa pe cale mioritica ca moldoveanu umbla dupa mancare si olteanu dupa grade.
  10. Salutari din Bucovina! Ar fi fain daca va-ti razgandi cu intalnirea de la Tismana pentru una in inima Bucovinei. Locatii sunt suficiente. VIN SI TUICA DIN PARTEA CASEI!
  11. Un calduros LA MULTI ANI si un an nou fericit Pt. Nelu din Bucuresti din partea lui Nelub contact: moto_nelu@yahoo.com
  12. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Pt toti moto veteranii un Craciun fericit si LA MULTI ANI din Bucovina ASFALT USCAT IN 2010!!!
  13. salutare din Bucovina as vrea sa stiu si eu locatia , am inteles k este Tismana si as mai vrea sa stiu si data exacta sa mi fac de rand pe la serviciu poate va onorez si eu cu prezenta asfalt uscat
  14. tartarul a fost si este biker nelu, vatra dornei
×
×
  • Creează nouă...