Asprilia06 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Salut . Astazi mi s-a rupt o bucatica din cadru ( suportul pentru cric ) as avea nevoie de cineva care poate sa imi sudeze la loc (cadru de alumibiu ) sau un service / atelier care poate suda aluminiu in jud Alba sau cat mai aproape de alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 l-ai intors pe cric? ) am patit si eu dar am rezolvat cu ceva platbanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 Nu lam fortat deloc . A fost sudat si inainte dar nu prea bine , dupa a polizat din sudura si la slabit de mai tinea doar cstiva cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Nu lam fortat deloc . A fost sudat si inainte dar nu prea bine , dupa a polizat din sudura si la slabit de mai tinea doar cstiva cm A fost sudat ,,bine". Cauta un atelier care are sudura TIG si aparat care poate suda aluminiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asprilia06 Postat Iunie 27, 2015 Autor Share Postat Iunie 27, 2015 As avea nevoie de o sudura de vativa cm la cricul la motor . Daca aveti aparat sau stiti pe cineva care are . Contra cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 stiu in bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EDUARD 13 Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 In Zalau sunt niste baieti care sudeaza orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate