Chopper Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 Nu stiti careva unde se poate face o schimbare de camasa de cilindru pt. un cilindru de 600cc? A,si sa va povestesc ce am patit cu cei de la Autoland...Am comandat(telefonic) piston si segmenti noi,si m-am trezit cu un piston mai mic cu doua cote...Ei zic ca e greseala mea,dar cum am pastrat foaia de pe care am citit comanda,am vazut ca,nu stiu din ce cauza,borcanele le-au incurcat ei,nu eu.Asa ca in loc sa arunc pistonul si segmentii noi(130 euro),mai bine schimb camasa cilindrului,daca se poate.Am auzit ca o bucsare de cilindru nu ar costa asa mult pt. ca e material normal(fonta). Ajutati-ma,fratilor,daca puteti, ca is la fundul sacului cu banii,si se duce vara dracului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirza Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 daca ai material se poate face bucsarea undeva in tg. mures la intrare de catre reghin e un service "Foris Serv". Suna-ma la 0741134573. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate