doruiacovescu Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Salut! Tocmai ce mi-am cumparat cel mai frumos scuter de pe lume(dupa gusturile mele), e primul meu scuter in 2 timpi asa ca va pun cateva intrebari. Dupa ce se incalzeste motorul, la relanti, din cand in cand, se aude un PUFFF (FASS) scurt pe teva de esapament, insotit de o modificare a presiunii cu care ies gazele. E greu de descris in cuvinte... Profesorii de la service l-au ascultat, au fost un pic mirati si au dat diagnostiku: E NORMAL DOMLE. Mie nu mis e pare normal zgomotul asta mai ales ca e un scuter nou, ii pun bezina d la OMV de 100 si ulei full sintetic... Mai e cineva cu Mojito 50 pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) Foarte frumos desenat scuterul asta...old school.Nu e genul meu dar arata chiar foarte bine.Multi km plini de satisfactie! Despre problema aia nu stiu ce sa spun.Al meu cand era limitat mai facea asa dar rar de tot din cauza limitatorului de pe toba. P.S.:baga niste poze Editat Decembrie 17, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doruiacovescu Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 Merci frumos, ziceau e ceva de limitatorul din toba. N-am decat o amarata de poza facuta cu tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 super dragut scuteru sa-l stapanesti sanatos si in leg cu sunetul si eu aveam asa. toate cu toba stock fac asa nu-ti fa griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Super Design asta e genul de scuter pe care poti merge si in costum ) si nimic n-o sa para deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 mijto scuter ... seamana a chopper - plin de crom sa faceti cati mai multi km impreuna, fara accidente... si sa aveti grija unu de altu, ca in traficul nu iarta. in legatura cu fâsss ala ... eu m-as gandi ca arderea nu este completa, si ajung cativa vapori de benzina in toba, si cum asta ii fierbinte, fâsâie ... incearca sa picuri umpic de benzina pe toba incinsa... vezi, este acelasi sunet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Salut! Tocmai ce mi-am cumparat cel mai frumos scuter de pe lume(dupa gusturile mele), e primul meu scuter in 2 timpi asa ca va pun cateva intrebari. Dupa ce se incalzeste motorul, la relanti, din cand in cand, se aude un PUFFF (FASS) scurt pe teva de esapament, insotit de o modificare a presiunii cu care ies gazele. E greu de descris in cuvinte... Profesorii de la service l-au ascultat, au fost un pic mirati si au dat diagnostiku: E NORMAL DOMLE. Mie nu mis e pare normal zgomotul asta mai ales ca e un scuter nou, ii pun bezina d la OMV de 100 si ulei full sintetic... Mai e cineva cu Mojito 50 pe forum? daca l-ai luat de nou , presupun ca este in rodaj ... de ce ii pui benzina cu cifra octanica asa mare ? Despre zgomotul acela , e posibil sa se auda din cauza limitarii , cum au spus si cei dinaintea mea.... insa incearca sa ii pui o benzina cu cifra octanica mai mica si poate dispare si fasaitul PS.Ai grija cu rodajul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doruiacovescu Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 Multumesc frumos pentru promptitudine si pentru multele sfaturi pe care mi le-ati dat! O sa-i pun benzina cu CO mai mica. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 suuper tare scuterul !!! multi km happy impreuna ! din curiozitate cat ai dat pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doruiacovescu Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) 2729 E de la HNC motors, care l-au luat de la United Motors. WWW.UNITEDMOTORS.RO sau www.scutereromania.ro Editat Decembrie 19, 2006 de doruiacovescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 frumos scuterul sal stapanesti sanatos si sa ai parte de cati mai multi KM fara accidente si probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Am avut si eu unul, dar Aprilia Habana Custom, dupa 2002 i-au zis Mojito. E haios tare, unde te opresti il admira lumea.L-am vandut pt ca diferenta de coosum intre el si Hornet era de 2 l la suta.Consuma cam 4 in oras, si Hornetul 6-6.5. Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doruiacovescu Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) Multumesc frumos! Ceva probleme...sau vreun sfat... Editat Ianuarie 17, 2007 de doruiacovescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Ca sfat foloseste ulei sintetic de amestec, si nu umbla la motor si variator.Poti sa mergi cu el doar la blana ,o sa te tina mult si bine.Kiturile pt motor sau transmisie o sa-i creasca puterea , demarajul si viteza maxima, dar asta in dertimentul fiabilitatii.Cu transmisia delimitata in varianta originala prinde 70 km/h ; e de ajuns pt un scuter de 50 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costescu_a Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salut! Am un Aprilia Habana 50 cc...l-am luat SH. Merg mai mereu cu pasager, si consuma cam 5 %.... vroiam sa stiu daca e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Salut!Am un Aprilia Habana 50 cc...l-am luat SH. Merg mai mereu cu pasager, si consuma cam 5 %.... vroiam sa stiu daca e normal. eu cred ca nu este normal,consuma foarte mult pentru un scuter de 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 eu cred ca nu este normal,consuma foarte mult pentru un scuter de 50... e tot aja consuma si al meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Sa il stapanesti sanatos si sunt nu umbla inca la delimitari mergi asa cu el.. poate peste 1 2000km fa-o p aia din variator.. n-ai nevoie de mai mult. Eu zic ca mai important decat tot ce s-a discutat mai sus este... sa ai grija ca sa nu ramai fara el... ia in calcul ca... se intampla cand ti-e lumea mai draga si nu sunt 30 milioane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate