Solon Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Caut pe cineva care stie sa umble in calculatorul de bord, am nevoie de o resetare fiindca a dat eraore de citire cod cheie, acum e imobilizata. Am incercat toate variantele posibile, asa ca rog fara sfaturi de genul "scoate bornele de la baterie si vezi daca o ia". Mai multe detalii aici: /index.php?/topic/729063-caut-meserias-in-diagnoza-pe-calculator-pt-o-aprilia/&do=findComment&comment=4013211 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) Caut pe cineva care stie sa umble in calculatorul de bord, am nevoie de o resetare fiindca a dat eraore de citire cod cheie, acum e imobilizata. Am incercat toate variantele posibile, asa ca rog fara sfaturi de genul "scoate bornele de la baterie si vezi daca o ia". Mai multe detalii aici: /index.php?/topic/729063-caut-meserias-in-diagnoza-pe-calculator-pt-o-aprilia/&do=findComment&comment=4013211 /index.php?/topic/674906-programez-chei-cu-cip-pentru-motocicletechei-si-cip-pe-stok/?hl=+chei%20+chip Nu stiu daca face si pentru aprilia Editat Iulie 7, 2015 de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Multam, i-am dat un mesaj. Cica e plecat din tara momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 De unde esti? In cluj este cineva langa lidl baci care are soft de Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Iulie 11, 2015 Autor Share Postat Iulie 11, 2015 Sunt din Pitesti, e cam departe totusi. Ma rog, daca ma mai amana astia de la reprezentanta mult, fac si drumul pana la Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate