Sari la conținut

Adrian Pintea

Membru
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adrian Pintea

  1. Am testat Magna Jura la temp de -3 grade timp de 30min pana la munca si nu am simtit deloc frigul. Este fff ok ca si geaca de 3 sezoane.
  2. Daca vrei cu "mesh" si 3 straturi nu prea gasesti. Cea mai ok geaca cu ceva mesh pe ea pt ventilatie care sa poata fi purtata 4 sezoane e cea de la Macna. Macna Jura. E la oferta de la 1300 la 850-900 deponde unde o gasesti. Da o geana si cauta pe net. E super de top si are tot felu de briz-briz-uri. Nu vei regreta.
  3. Eu miam luat michelin pilot road 4 pe spate si pe fata tre sa imi ajunga pilot road 4 gt.
  4. Asa este. Sunt foarte bune. Eu am geaca si pantalonii Bering Keers si ca geaca si costum de vara este impresionant. Ah si are si strat impermeabil care se poate pune peste sau sub geaca si se ppate sciate si pune oricand. » Post actualizat in 06 Mar 2017 18:50 Bering ai in Gheorgheni la bbmoto.
  5. Adrian Pintea

    BURSA LOCALA

    Vand geaca Dainese Monaco Unisex marimea 46. Geaca este impermeabila si poate fi folosita cu usurinta si la ture mai lungi. Waterproof si windproof. Are protectii umeri si coate originale si mesada interioara detasabila pentru iarna. Nu este deloc uzata. Stare foarte buna aerisiri in fara si in spate. 2 buzunare waterproof in fata. 1 buzunar la interior waterproof. Cei interesati, mesaj privat geaca este in Cluj. » Post actualizat in 23 Feb 2017 18:54 Pret 450 lei! Multumesc !!!
  6. Gopro hero 4 black, sau, daca nu ai nevoie filmare 4k, ti-as recomanda gopro hero silver, deoarece incorporeaza ecran tactil destul de util la setari si ca sa vezi exact lance faci poze/filmezi.
  7. Daca bine imi aduc aminte, scoti surubul si ar trebui sa iasa afara, daca nu intoarce urechea pe verticala. ( nu forta daca opune rezistenta ca sa nu rupi sa fiu eu de vina, reamintesc, si eu am avut rsi de 2 ani da nu mai stiu exact cum se schimba)
  8. Spray-ul care il am eu pe acasa Stiu ce zici, am o geaca de la bering din mesh de vara si are un strat impermeabil care il pot pune ori peste geaca ori sub geaca dar dupa 30 min de mers is transporat tot si comfortul este 0. Sa nu mai adaugam si faptul ca iti falfaie din toate partile si iti loveste in casca gulerul si alte chestii. Era o solutie mai putin costisitoare la dusurile alea scurte de 10 min vara, ca sa nu trebuiasca sa tot opresti si pornesti ca sa iti tot pui si iei stratul waterproof. Ceva care sa il ai pis tot timpul pentru ploi scurte.
  9. Salutare baieti ! Recent am achizitionat o geaca touring Macna Jura. Are 3 straturi, impermeabil si termic dar, stratul exterior nu este impermeabil. Daca trage o ploaie buna se uda si m-am gandit la urmatoarea posibilitate. Am cumparat de la Decathlon un spray impermeabilizator de genu asta http://m.decathlon.ro/p/5954981_spray-reimpermeabilizant.html Intrebarea mea este, daca dau peste geaca si ii pun acel strat impermeabil, cand va ploua, va intarzia in a se uda stratul exterior, nu zic ca nu se va uda, dar o sa actioneze cumva impotriva materialului gecii si sa o degradeze? Pot sa dau linistit sau sa ii dau pace? O sa ii afecteze materialul? Multumesc !
  10. Apropo de geci touring. Zilele astea cautam le net si am dat de o oferta foarte buna. Macna Jura la 850lei. Aveam de cand sa imi cumpar o geaca de 3 sezoane impermeabila dar care poate fi purtata si vara (adica ventilatii mari pe piept). Aveam urmatoarele in gand: Alpinestar andes v2 Alpinestar valparaiso Rev'it sand 2 Macna jura (ventilatii foarte mari si waterproof liner care se poate detasa) Intr-un final m-am decis la Macna Jura pentru pret , calitate, poate fi utilizata si vara pe calduri mai mari deoarece si linerul waterproof poate fi scos afara (la unele de la alpinestar nu) si pentru ca l-am putut incerca la Moto e-motion in Targu Mures. Daca vreti echipament moto treceti pe acolo pt ca au reduceri destul de multe si ok.
  11. Adrian Pintea

    BURSA LOCALA

    Vand geaca piele Dainese Kirishima aproape noua marime 54 Vand din Cluj Pret 850lei Circumferinta peste piept 115cm Circumferinta talie/sold 110cm Umeri 50cm Maneca 52cm (de la incheietura la subrat) Spate de la gat la fund 66cm Interesati sa ma contacteze prin privat.
  12. Adrian Pintea

    BURSA LOCALA

    Da colegu acuma, ma cunosti cam stii cat is de maricel aici ai masuratorile Circumferinta peste piept 115cm Circumferinta talie/sold 110cm Umeri 50cm Maneca 52cm (de la incheietura la subrat) Spate de la gat la fund 66cm » Post actualizat in 01 Feb 2017 17:44 Ah. Am 1.82cm inaltime si 100kg
  13. Colegu, cred ca topcase-ul de 27L are prindere monolock si topcase-urile monokey nu merg pe monolock si invers. Doar ca iti iei unu mare..maxia...si cel mai mic din gama topcase-urilor cu prindere monokey.
  14. Adrian Pintea

    BURSA LOCALA

    Buna seara.Vand geaca Dainese Kirishima marimea 54 aproape noua. Protectii umeri si coate. Are mesada pentru iarna. Se poate vedea in Cluj. Pentru cei interesati sa ma contacteze in privat. Pret 850 lei.
  15. De cat timp il ai? As vrea tare mult sa vad cum e butonatul cu manusi si cum se misca prin meniu, si meniul in sine. Mersi!
  16. Si eu mi-am pus topcase pe un naked (Aprilia Shiver) si sincer nu imi pare rau. Atat doar ca sa stii, iti modifica foarte mult stilul de condus, motocicleta ia mai greu virajele, adica trebuie sa tragi mai mult de ghidon. De exemplu eu mai mereu cand ies, ies in doi. Cand ne oprim bagam castile si gecile in topcase si mergem sa facem ce vrem fara sa mai avem grija accesoriilor. Topcase-ul este un givi maxia 4 (56l) daca bine imi aduc aminte. Cand il dau jos si merg prin oras fara topcase, zici ca is pe bicicleta, ghidonul e foarte "lejer" (poate din cauza ca is obisnuit sa stea drept din cauza topcase-ului) e ca si cum te-ai da pe o bicicleta si te tine cineva din spate. Ca sa iti dai seama cam cum se comporta.
  17. Tot nu am prea inteles, nu este tomtom rider 1,2,3,4,5?? Si tomtom rider urban e primul?? Sau care este ordinea in care au iesit pe piata si anii?? Am gasit tomtom rider 5 si tomtom rider 400. Diferenta de pret nu e mare. Care merita?? Care are conectare prin bluetooth?? Am vazut ca la 400 daca ploua pe el interpreteaza ca cineva ar pune degetul pe ecran si acolo unde cade apa se activeaza ecranul si iti iese din meniu si incepe sa fie un haos total acolo intrand peste tot in meniu si facand nebunii. Ca si cum ai avea 100 de degete pe ecranul unui telefon si ar luao razna. Se intampla aceasi chestie si cu rider v5?? Sau doar la 400?? Multumesc !
  18. Adrian Pintea

    BURSA LOCALA

    Vand pantaloni moto dama rev'it piele Pret 500lei /index.php?/topic/743449-vand-pantaloni-moto-dama-revit-marryl-piele-noi/&do=findComment&comment=4277331
  19. Si eu mi-am cumparat geaca mie si prietenei mele. Pretul gecilor era acelasi pe site-ul marcii cat si in magazin. (ca o idee, daca esti dealer a unei marci si aceasta marca se respecta si vrea sa vanda, ofera un discount de 15-20-25% vanzatorului si asa supravietuieste si el si firma producatoare) Sa fim realisti, de multe ori gasesti echipament moto de marci consacrate la preturi fff mari iar calitatea este mai proasta decat la un echipament moto de la o firma mai putin cunoscuta si la pret mai mic. Niciodata nu vei gasi pret ajustat atat de mult incat sa acopere materialul, manopera si inca un profit de...15-20%. In general daca o geaca s-ar putea vinde cu 100€, asta avand in vedere ca pretul acesta acopera si materialul si coatul productiei plus ceva profit, unele marci vor adauga inca 50...100 euro doar ca scrie Dainese Alpinestar sau altele. Dupa parerea mea sunt unii care stiu sa vanda si altii care nu, sau doar vor sa faca un profit cat mai mare, poti avea castiguri mai mari, avand un adaos comercial mic. Dece? Pt ca pretul este aproximativ la fel ca la producator sau cu putin peste si acesta va vinde 4 bucati in timp ce un magazin ce practica adaos comercial mare poate vinde doar 1 buc. Am cumparat in vara o casca shark skwal prietenei, iar dupa ce am asteptat 1 luna sa imi ajunga casca, am primit telefon ca nu o sa mai ajunga deoarece momentan nu mai este pe stock nici la producator si intra in vacanta de 1 luna si dupa ce o sa revina din vacanta mai trebuie sa astept inca vreo 1 luna sa o produca si sa o trimita. Deci vreo 2 luni dupa ce asteptasem 1 deja. Asa ca am sunat la dealerul Shark din Buc care spre bucuria mea si a prietenei mele (in acel moment nu avea casca deloc) aveau acel model si marime pe stock. Am primit-o dupa 2 zile prin courier. Pretul, cu 50 lei mai mic ca si la dealerul de unde vroiam sa comand la inceput si pret la fel ca si pe site-uri din afara. In schimb Shark-ul Speed R Carbon al meu l-am gasit pe site in afara cu vreo 300lei mai ieftin decat in Romania.
  20. Mersi tare mult. Vroiam sa gasesc ceva pagina unde sa imi arate specificatiile chip-ului. Mersi tare mult.
  21. Diferente intre tomtom rider 40/400/410 stie cineva?? Am gasit la cineva Tomtom rider 2. La 500 lei merita investitia sau nu?
  22. Stie cineva cum se descurca GPS-ul asta?? WayteQ xRIDER MULTUMESC !
  23. Baieti, eu am geaca Bering Keers care este cam 70% mesh dar are impermeabila care o tragi peste sau o bagi sub geaca, fiecare cum doreste. Daca iti este frig, pe sub geaca iti iei un tricou/ bluza termica si ai scapat de dureri de cap. Pantaloni am ceva de la bmw motorrad touring 2 sau ceva de genu nu mai stiu, care vara cam transpiri intre picioare dar au 2 fermoare pe coapse se le inchizi si deschizi. Am mers cu pantalonii si la 40 grade si la 3 si mi-a fost ok. Anul asta vreau sa-mi iau pantalonii Bering Keers ca sa am setul complect (la vara spre sfarsitul lui august vreau sa merg la Paso Stelvio pana in Spania si voi lua cu mine setul de Keers cu impermeabilul aferent plus set de pantaloni si bluza termic). Cred ca de altceva nu voi avea nevoie.
×
×
  • Creează nouă...