CEMAAPUCAT Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Stiu ca incerc imposibilul dar are cineva idee unde as putea gasi o toba pentru Yamaha WR200R? Am fost la RAR iar acolo motivul de refuz a fost - toba neomologata. Habar nu am ce toba e originala insa am inteles ca toate au un numar stantat pe ele. Acu problema este ca imi trebuie una omologata ca sa trec de RAR. Originala nu se mai gaseste avand in vedere ca anul de fabricatie este 1992. Oare pot monta si o alta toba omologata (aftermarket sau de la alt model care sa se potriveasca) pe ea ca sa ma prezint la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 mergi inainte la ei si intreaba daca poti trece un RAR fara toba originala -- eventual ofera ceva.....fa RAR ul undeva mai la "sat" E greu sa gasesti originala. Cu o toba omologata TUV spre ex cred ca ai trece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate