NeoZealot Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 rog mult pe cineva din salaj daca are putin timp liber sa mearga sa faca o verificare unui motor si promit ca dau de baut cu prima ocazie. http://olx.ro/oferta/yamaha-r1-ID3WUpC.html#c6de4431af%C2%A0 mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 abia acum vazut postarea mai e de actualitate? as putea sa te ajut azi, maine sau saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 abia acum vazut postarea mai e de actualitate? as putea sa te ajut azi, maine sau saptamana viitoare S-a convins(fiind informat) de "corectitudinea" baietasilor cu ss-uri la vanzare, din zalau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 zici tu ca in zalau sunt ""corecti"" si in restul lumii , nu ? macar de ar fi asa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 zici tu ca in zalau sunt ""corecti"" si in restul lumii , nu ? macar de ar fi asa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nope,nu zic asa ceva.fiecare padure are uscaturile ei.doar ca din zalau,daca ma intreaba cineva,ii voi spune sa fuga mancand pamantul inainte sa cumpere un SS si nu numai.am luat 2 motoare de acolo(eu sunt din baia mare),ambele de la acelasi "prieten".plus ca de atatia ani umblu pe la voi,si tot de atatia ani observ ce maimute sunt majoritatea celor cu SS si cum isi ingrijesc ei minunatiile tehnologice,pe care mai apoi le vand "in stare impecabila".no offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 cine te-a pus sa cumperi a doua oara de la el????? e o zicala: Daca un om te inseala o data e vina lui. Dar, daca te inseala a doua oara, E VINA TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 cine te-a pus sa cumperi a doua oara de la el????? e o zicala: Daca un om te inseala o data e vina lui. Dar, daca te inseala a doua oara, E VINA TA Din tot post-ul meu doar asta ai scos in evidenta? Da,a doua oara a fost vina mea,mergand pe prietenie. Ideea principala e ca la zalau,si nu e secret,e unul din "centrele de samsareala" din tara:moto,masini,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Din tot post-ul meu doar asta ai scos in evidenta? Da,a doua oara a fost vina mea,mergand pe prietenie. Ideea principala e ca la zalau,si nu e secret,e unul din "centrele de samsareala" din tara:moto,masini,etc. mda, de masini stiam e clar! a fost si un reportaj la stiri pe tema asta.... de moto nu stiam..... e unul din motive ca abia mai poti cumpara din germania vehicol la pretul net, fara TVA de obicei platesti pretul brut si dupa ce ai inmatriculat si trimiti copie dupa talon primesti inapoi MWST-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 Din tot post-ul meu doar asta ai scos in evidenta? Da,a doua oara a fost vina mea,mergand pe prietenie. Ideea principala e ca la zalau,si nu e secret,e unul din "centrele de samsareala" din tara:moto,masini,etc. Ai dreptate afirmând despre Zalau vă e centru de samsareala.... Eu înțeleg ca e centru de afaceri în domeniul auto moto Și nu sunt de acord cu țepele De nici un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate