cry Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Vineri intentionez sa plec spre Suceava, la BLACK & WHITE MOTOR FEST 2015. Daca mai sunt doritori, poate ne intalnim undeva si plecam impreuna. Ora plecare: 10-11 (sau o stabilim de comun acord) Traseul ramane de discutat, in functie de ora plecarii. Moto: ZX9R. Ma pot adapta si la un incepator cu chopper 70-100km/h, si la un grup de grabiti 150-200+ Astept propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 ..................... Ma pot adapta si la un incepator cu chopper 70-100km/h, si la un grup de grabiti 150-200+ ................... drumuri bune, asfalt uscat si distractie colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 (editat) As fi si eu interesat,daca imi repar motorul ( mici defectiuni la instalatia electrica). Sunt din Calarasi,dar ne-am putea intalni la Buzau,ca sa nu mai vin pana in Bucuresti,sau,daca mergem pe Braila,la Slobozia. Viteza de croaziera 100-120km/h(am un VZ800,Suzuki). Editat Iulie 28, 2015 de Stefrusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 28, 2015 Autor Share Postat Iulie 28, 2015 (editat) Ok. Daca rezolvi, stabilim o modalitate de contact si ne auzim. @apriliacluj: Multumesc! Editat Iulie 28, 2015 de cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Traseul ramane de discutat, in functie de ora plecarii. Eu as pleca la ora 06:00 si as face aroganta ASTA la dus, iar la intors, aroganta ASTA. Elegant, prietenos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 29, 2015 Autor Share Postat Iulie 29, 2015 Poziția pe moto ma cam impiedica sa fac 6-700 km/zi. E cam mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Chopper Academy MC Bucuresti va invita sa plecam impreuna spre Black & White motor fest Suceava. Plecarea va avea loc in data de 31.07. si ne intalnim la ora 08.30 la OMV Colentina,avand ca si traseu drumul cel mai drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 29, 2015 Autor Share Postat Iulie 29, 2015 Am avut impresia ca plecati de joi. E perfect asa, vineri la 8:30 ne vedem la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate