razvy4u Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 salut am un gsxr k5 si tocmai ce mi-am montat niste xenoane HID...si bat cam jos....imi puteti va rog cum pot sa reglez unpic farul sa bata mai departe nu la 10 metri in fata mea ? ) Multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Verifica daca ai pus becul corect! Vezi ca fanta aceea a becului nu este in gaura corecta a farului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy4u Postat Iulie 30, 2015 Autor Share Postat Iulie 30, 2015 este bine pus becul....se vede si.prin sticla ca becul este asezat bine..se simte si cand il misc cu mana ca este fix la locul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 este bine pus becul....se vede si.prin sticla ca becul este asezat bine..se simte si cand il misc cu mana ca este fix la locul lui... Eu zic sa te mai uiti inca o data! Fanta becului este opus acelei gauri pe care o vezi tu prin geam. Daca totul este ok,dar ma indoiesc,,atunci ai mai jos suruburile de reglaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate