Colban Mihai-Codrin Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Salutare, ma intereseaza o scoala serioasa din Suceava unde pot sa obtin categoria A. Reclama isi fac toti dar nefiind din oras ma gandeam ca poate ma indruma vreun coleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Acu' vreo 3 ani am facut scoala la Auto-Diana, a fost ok. Nu se dadea inca examen in oras, deci nu stiu cum e acum. L-am mai vazut pe instructor facind ore pe moto. Il cheama Vasile Pintilescu (avea tel 0744127164). Cred ca e valabil si nr. de pe site-ul asta pentru info: https://www.pdc.ro/scoala-de-soferi/auto-diana-6122 . Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colban Mihai-Codrin Postat August 3, 2015 Autor Share Postat August 3, 2015 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 @Colban Mihai- Codrin , eu tot la Auto-Diana am făcut, dar am prins cu examen în oraș. A fost chiar foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Numai la Sigur la volan sa nu mergi, sa te rogi de instructor sa faci ore, iar el sa-ti spuna ca nu face ca nu-l platesc sefii. Iti spun ca am patit. Am facut 3 sedinte de aprox. o ora in poligon si o sedinta de 30-40 min in oras. Ma mir ca am luat examenul din prima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colban Mihai-Codrin Postat August 8, 2015 Autor Share Postat August 8, 2015 Multumesc baieti, probabil spre Auto-Diana o sa ma orientez. Desi am B-ul vreau sa fac cateva ore, macar in limita bunul simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Bafta sa ai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Ca ai B-ul te ajuta pe traseu, dar totusi pe moto lucrurile stau altfel. Asa ca fa cit mai multe ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colban Mihai-Codrin Postat August 9, 2015 Autor Share Postat August 9, 2015 O sa fac cat mai multe ore, tocmai de asta cautam o scoala serioasa pentru ca nu vreau sa compar merele cu perele. Multumesc mult pentru sfaturi baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin22 Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Buna seara, sunt din Câmpulung Moldovenesc, am 26 de ani, de 8 ani am cât B si acum vreau sa trec si la cat A, stiti care dintre instructori din câmpulung pregateste pt cat a? Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iunie 17, 2021 Share Postat Iunie 17, 2021 Salut, văd că Pintilescu s-a lăsat de instructaj pentru categoria A, deci opțiunea Auto-Diana pică. Ce alte școli decente pentru A în Suceava știți? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate