Sari la conținut

dudah15

Membra
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Carnet moto din
    2014
  • Numar Moto
    Negru

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda
  • Interests
    Motociclism
    Parapantism
    Paraşutism

Vizitatori Recenți Profil

4.450 citiri profil

dudah15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. @DeVazut_TM Pot scrie orice la semnătură, dar nu înseamnă că timpul va mai trece fără să fi învățat ceva - vorbesc doar strict de mine. Nu mă cunoști pentru a fi tu sigur. @Banditosul argintiu Pot spune doar că îmi este milă. O așa vârstă și cu un așa limbaj. Păcat!
  2. @limpta Eu m-am referit în general să nu mai avem așa mulți colegi morți. Nu că stăm noi ca un clan ce suntem - sunt ironică- și vedem dintre ai noștrii câți au plecat. Legat de cealaltă treabă :,, fiecare pentru el,, - recitește ce am scris. Consider că m-am exprimat cât se poate de clar. Este o trecere de la singular la plural pe urmă, ca să subliniez ideea de mai sus legată de colegi morți. @prafrau Nici nu îți doresc măcar. Să ai mulți kilometrii și ani la ghidon.
  3. Am zis că nu mă bag, dar deja se întrece o limită a bunului simț, iar Alex îmi este prieten. Dacă doriți să aruncați cu noroi, faceți-o cu altcineva, față în față. Am observat că se practică tot mai mult lipsa de respect față de familie, de prieteni în orice accident! Comentați doar ca să fie. Parcă v-ați adunat toți sfinții aici. Cine nu a comis-o măcar o dată, legat de orice aspect în motociclism, acela să arunce cu pietre. Până atunci, fiecare pentru el, să se gândească că azi poate fi și mâine nu, să fie mai prudent, să tragă concluzii din fiecare accident și la final de sezon, să observăm că foarte puțini au fost cei care au plecat dintre noi. ____________________________________________ Alex, Dumnezeu să te odihnească!
  4. @Colban Mihai- Codrin , eu tot la Auto-Diana am făcut, dar am prins cu examen în oraș. A fost chiar foarte ok.
  5. Mulțumesc @jinxy, că ţi-ai furat din timp să răspunzi la e-mail-uri și să mă ajuţi. Super bună ideea. Cum ţi-am și spus, sper să nu fie cazul să o folosesc.
  6. " To be a great motorbike racer, the most important thing is passion for the bike. "

  7. dudah15

    Accident Suceava

    Nu stiu a cui a fost vina. Eu doar am spus exact ce se vorbea cand am ajuns la fata locului. Multi au spus ca mosul a oprit masina fara sa semnalizeze in vreun fel acest lucru. Baiatul a blocat roata si a cazut, izbindu-se de masina. Acel bulevard unde s-a intamplat accidentul e fix in urcare. Alte detalii, cine e vinovat si asa mai departe, nu stiu. Baiatul, din ce stiu, nu are fracturi si e ok. (nu stiu mai multe lucruri). Motorul era un GS500. Il avea la vanzare pus.
  8. dudah15

    Accident Suceava

    Cel accidentat e la spital. Din ce au spus unii deja ajunsi la fata locului, probabil are clavicula fracturata (acuza dureri) si alte traumatisme (?). Era si in stare de soc. Nu se stie nimic sigur despre el, ci ca a fost luat de salvare si ceea ce am spus mai sus. Soferul cu sotia lui spuneau o treaba, iar ceilalti altceva. Vina ar parea a mosului ca nu a pus vreun semnal ceva. Un prieten care il stia, a spus ca era incepator si sigur s-a speriat. Exista o urma de franare ce arata ca roata spate a fost blocata si pe urma multe urme de la taras. Atasez si link cu poza cu ce am putut surprinde. http://postimg.org/image/afuuunstb/ L.E. Cat de corecte sunt toate informatiile, nu stiu. Asta s-a tot vorbit pe acolo. Fiecare si-a dat cu parerea. Nu am putut sta mult in zona si am plecat cand politia incepuse masuratorile. » Post actualizat in 20 Aug 2014 20:28 Tot ce am putut afla pana acum e ca nu are fracturi.
  9. E bine sĂŁ fii paranoic ĂŽn trafic.

  10. @kidda, mulțumesc din suflet pentru mănuși. Deja au și fost prin plimbări. Își fac treaba.
  11. Poate când va fi să ajung prin capitală, căci eu stau unde se agață harta-n cui.
  12. Salutare! Mă bag și eu pe aici, deși sunt de ceva vreme pe forum. Unii mă cunosc. Sunt Andreea, dar mai toți mă știu de Duda. Să ne auzim cu bine. @Dana.Simi Bine te-am găsit!
  13. @northern_freyja Cum a si spus @maniakmoto, nu e in plan traseul Bicaz-V.Dornei. In rest, drumul e super. Pe traseul Suceava - Pasul Tihuta am fost saptamana trecuta cand am mers spre Mures. @maniakmoto Sigur vom stabili ca in Humor sa ne intalnim toti si sa pornim, dar discutam. De ceva, intrebati-l pe @Crazy-devil pe facebook, caci el se ocupa cu asta.
  14. Postez in numele user-ului @Crazy-devil, deoarece are contul suspendat din diverse motive. link eveniment facebook "In weekend-ul 15-17 August organizez o iesire de 3 zile (2nopti cazare) pe Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta. Pentru cazare am inchiriat o cabana in Vatra Dornei. www.cabanavultur.ro Sunt 6 camere cu o capacitate de pana la 14 persoane. doua din camere pot caza cate 3 persoane (detalii pe site) asa ca ne putem orienta in functie de cine si cum vine. pretul unei camere este de 100lei/noapte. pana acum sunt eu cu prietena si s-au anuntat cativa prieteni din Iasi Mancarea: cabana este dotata cu bucatarie complet utilata. (aragaz, ceaun mare, oale, vesela..) asa ca, avem unde sa facem mancarea. propun sa facem cheta si stabilim ce cumparam sa gatim. dar, cred ca putem face un bors la ceaun (dar asta putem stabili la una din pauzele de cafea de pe drum) .....planul ar fi cam asa: Vineri: plecarea in functie de timp. in functie de cei care vin, se va stabili o ora de plecare din Piatra Neamt, Targu Neamt, Iasi intersectandu-ne apoi cu cei ce vin din Suceava, incat sa nu ajungem chiar tarziu acolo. preferabil ar fi sa plecam pe la amiaza, incat sa avem timp sa ne instalam, sa mergem la un market pt cumparaturi si bere, ca nu stam fara aia. Sambata: dupa trezire si dezmeticirea la cafea, putem pleca de la Vatra Dornei spre Bistrita pe Pasul Tihuta (vreo 60Km+/-) unde vom putea opri pt poze (care vor) iar undeva inainte de Bistrita, la Josenii Bargaului este un restaurant "La Nemtucu" cu o mancare foarte buna.( un meniu ajunge la 2 persoane) dupa asta ne intoarcem si, dupa preferinte, am putea iesi sa vizitam Vatra Dornei, dupa care ne retragem incet spre cuibusorul de nebunii unde putem face un gratar si sa petrecem dupa bunul plac sau la un eventual foc de tabara cu sau fara dansuri indiene Duminica: dupa desteptare si cafea, ne echipam frumos si coboram la vale, fiecare spre casa lui. Costurile estimative: 100 lei/noapte pentru camera care se imparte la 2 (alea cu 3 paturi is mai ieftine) Mancarea: cred ca 25-30 lei e suficient pt mancarea la gramada. (25x12=300lei pentru ceaun si gratar) sper ca e ok la bautura la fel. cred ca 25 lei de om ajung pt bere. mancarea de pe pasul tihuta si cafeaua tine de fiecare. cred ca 30lei sunt suficienti.(un meniu era vreo 22lei si ajungea pt 2 persoane) benzina. e in functie de motor, de cat sau cum se merge. p.s. posibil sa avem pe cineva cu masina cu noi. poate ca unii dintre noi pot sa "ciupeasca" si cate ceva de pe acasa. gen o damigeana cu vin, o juma' de porc sau o vaca intreaga... chestii de astea mici." Pentru si mai multe detalii, intrebati aici sau pe facebook.
  15. Bună gagici! Am și eu nevoie de o pereche de mănuși mărimea XS-S. Preț: 150 lei
×
×
  • Creează nouă...