Sari la conținut

Colban Mihai-Codrin

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Colban Mihai-Codrin

  1. O sa fac cat mai multe ore, tocmai de asta cautam o scoala serioasa pentru ca nu vreau sa compar merele cu perele. Multumesc mult pentru sfaturi baieti.
  2. Multumesc baieti, probabil spre Auto-Diana o sa ma orientez. Desi am B-ul vreau sa fac cateva ore, macar in limita bunul simt.
  3. Salutare, ma intereseaza o scoala serioasa din Suceava unde pot sa obtin categoria A. Reclama isi fac toti dar nefiind din oras ma gandeam ca poate ma indruma vreun coleg.
  4. Salutare, numele meu este Codrin si sunt incepator in domeniu. As vrea sa-mi achizitionez ca prima motocicleta o Aprilia Pegaso dar nu am nici un fel de experienta si pana acum am tras concluzii mai mult pe partea estetica. Intr-un buget de 1500 E sper sa ma incadrez cu ceva decent. Citeam pe undeva ca motoarele la ele ar fi foarte bune dar au deficiente multe pe partea electrica. Imi puteti da niste ponturi la achizitionare?
  5. Mersi de accept, poate ne intalnim la o bere prin Suceava daca ai chef vreodata, bafta!

  6. Palma (1.100 de metri altitudine) Manastirea Putna (25 aprilie 2011) Vatra Moldovitei Va astept pe aici baieti (la Vatra Moldovitei), chiar daca nu am inca motor sa ma alatur voua in plimbare putem sta macar la o bere (cu/fara alcool). Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...