scabron Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Servus domnilor Apelez la voi sa ma ajutati cu o informatie. Am fost implicat intr-un accident la trecerea de cale ferata de pe DN1A, Centura de Est, Corlatesti. Ca sa vedeti mai clar despre ce vorbesc, avem urmatorul link catre Google Street View = https://goo.gl/maps/rXzUY Poate sa imi spuna cineva cum se cheama strada secundara care intersecteaza DN1A, paralela cu calea ferata. Pe procesul verbal e trecuta ca fiind DJ139, dar din ce m-am documentat minunatul DJ139 e la 3,5 km mai incolo, in Moara Noua. Multzam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 (editat) eu as zice ca e corect DJ139... daca e asa important ma uit maine cind ma intorc de la munca si-ti zic... drumul respectiv a fost modernizat acum citiva ani si nu stiu sa fi avut vreun indicativ... dar ce patisi la trecerea la nivel, ti-a iesit vreun bastinas in cale sau contemplai la vreo conlocuitoare de la pepeni? Editat August 3, 2015 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 Nu cre ca rezolvi nik uitandu-te la fata locului, ca nu exista nici un indicator. De patit... mi-a facut un Logan stanga in fata si am bagat o tavaleala zdravana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 era o tabla in care zicea ceva de modernizarea drumului... ma opresc sa vad daca mai e acolo ca parca spunea si despre drum (indicativ)... eu nu tin minte sa fi vazut vreo borna pe acolo si trec destul de des pe acolo... DJ139 sa-i ramina numele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 sar'na anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 pe pancarta de care ziceam scrie ca e drum comunal modernizat... mai mult de atit din pacate nu pot sa-ti zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat August 5, 2015 Autor Share Postat August 5, 2015 mdea... se pare ca e un mister absolut minunatul drum. am sunat si la primarie si aia imi ziceau ca drumu se cheama SAPARD orisicat, multzam mult pentru ajutorul domniilor voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 drumul a fost modernizat prin programul SAPARD... inainte nu mai conta ca nu are si el un nume... probabil ca PUG e trecut dar cine sa se uite acolo!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate