Vizitator _Raul_ Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 (editat) De-ar zice asta si femeile din viata mea cand ma vad călare pe forum . Povestim zilele astea si despre suspensii si modificari in regim de low budget si low knowledge. Pace, intelegere si iubire-ntre popoare! Editat August 6, 2015 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 mi-ai stricat to cheful sa ma mai apuc de stricat ceva pe la motoreta. astept sa mai treaca vremea asa calduta sa-i mai fac niste kilometrii motoretei...si la iarna cand o sa imi vina din nou cheful de mestereala o sa recitesc topicul asta ca sa imi treaca din nou pofta de stricaciuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 In sfarsit un topic adevarat Bravo baieti!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 treaba cu mobra adventure noua sau reconditionata e cam asa din punctul meu de vedere... daca ti-e mila s-o scapi inseamna ca nu e adventure... e doar mobra de strada cu aspect adventure... era pe undeva cineva care dadea un sfat interesant legat de mobrele adventure: s-o trantesti din start ca sa scapi de stresul primei julituri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate