Dragonn Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Salut, are cineva cont pe eBey si poate/vrea sa ma ajute? Pm, Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Ia legătura cu userul Garcya. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat August 4, 2015 Autor Share Postat August 4, 2015 Ok, merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwartz Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 stiu si eu pe cineva in suceava care are.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat August 6, 2015 Autor Share Postat August 6, 2015 Multumesc, ma va ajuta JAGI. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterthor Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Poate suna ciudat intrebarea, dar de ce nu iti faci tu contul tau de ebay? din cate tin minte, era gratis, iti mai trebuia un cont de paypal (pe care din nou poti sa ti-l faci singur), si comanzi direct pe numele tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat August 7, 2015 Autor Share Postat August 7, 2015 (editat) Poate suna ciudat intrebarea, dar de ce nu iti faci tu contul tau de ebay? din cate tin minte, era gratis, iti mai trebuia un cont de paypal (pe care din nou poti sa ti-l faci singur), si comanzi direct pe numele tau. Deoarece engleza mea e spre zero.. Editat August 7, 2015 de Dragonn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Ambele piese le-am platit azi, totul in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat August 7, 2015 Autor Share Postat August 7, 2015 Merci, tinem legatura! » Post actualizat in 26 Aug 2015 05:37 Am primt piesele ieri, le-am dus la service, sunt ok. Mulțumesc mult Jagi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate