ol1c94 Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Salut, am 21 de ani, sunt din Ploiesti si de curand mi-am cumparat un Dragstar 650 classic, este prima mea motocicleta, permisul il am de la 18 ani ( la o luna dupa ce l-am luat s-a introdus legea cu 24 de ani ). Este un salt cam mare de la Aerox la Dragstar dar m-am obisnuit foarte repede cu ea si acum mi se pare usor de manevrat. Motocicleta e din 99, are 21.000 mile ( e cu volan pe dreapta ) si merge brici Pozele sunt cam incetosate, nu stiu ce are telefonul de nu mai focalizeaza... Va salut din nou si asfalt uscat ! si poate iesim la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 beton motoru. sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ol1c94 Postat August 7, 2015 Autor Share Postat August 7, 2015 Mersi ! Vad ca il ai pe fratele mai mare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Frumos , sa-l stapanesti sanatos si multe multe mile , dovada ca nu exista doar R1,r6,zx6r, si gsx r . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ol1c94 Postat August 7, 2015 Autor Share Postat August 7, 2015 Mersi la fel ! N.am vrut vitezana. Imi plac V-urile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 16, 2015 Share Postat August 16, 2015 Bravo pustiu'. O motocicleta foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ol1c94 Postat August 25, 2015 Autor Share Postat August 25, 2015 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Ar merita niște poze mai clare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate