rider_tm Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Va rog daca ma poate ajuta cineva urgent cu un nr de tel al unui mecanic sau electrician moto in vatra dornei, sunt din timisoara si avem o problema electrica moto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 lasa si tu un numar de telefon sa te poata suna lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 am fost acum citiva ani la pensiunea Bikers poate stie proprietarul pe cineva, e motociclist si foarte amabil 0744602975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Eu sunt prin zona in concediu. Am doar cheile strict necesare mie, dar poate pot sa te ajut. Incearca si la service-urile auto. Da-mi PM, daca pot sa te ajut cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate