smok3 Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 HELOOO ALLL PRIMITZI PRINTRE VOI UN NOU POSESOR DE GPZ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 de ce nu?! Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Sal'tare. Si eu am avut un GPZ si am fost multumit de el. Bine ai venit. Completeaza si tu datele personale sa vedem pe unde stai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 multumiriiiiiiii .....o sa completez profilul...dar pt inceput sunt din bucale...poate o sa ne vedem la primavra pe strada Busterrrrrrr .... sunt gelos pe tineeeeee poza aia e cu un Valkyrie Rune..... cand fac si eu barem o poza pe ea....ca la asa ceva nici nu as putea visaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate