Andrei Bichir Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Salut baieti, am venit dinspre Brasov spre Mizil iar dupa ploiesti s-a aprins becul la ulei. Am verificat si este la minim. M'am intors inapoi la baietii de la motofly dar este inchis. Acum am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu jumate de litru de Motul 7100 10w40 il platesc. Sau de unde as putea cumpara la ora asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 orice ulei 10 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat August 15, 2015 Autor Share Postat August 15, 2015 As vrea sa completez tot cu motul, nu ma indur sa bag altceva peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 am bel ray daca te ajuta cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Salut baieti, am venit dinspre Brasov spre Mizil iar dupa ploiesti s-a aprins becul la ulei. Am verificat si este la minim. M'am intors inapoi la baietii de la motofly dar este inchis. Acum am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu jumate de litru de Motul 7100 10w40 il platesc. Sau de unde as putea cumpara la ora asta? Pune provizoriu orice ulei( de preferat 10-40) ca sa ajungi acasa. Mergi in ture cat mai joase ca sa eviti uzura motorului. Apoi fa-i schimbul de ulei, nu completa peste cel care exista. Lubrifierea e foarte importanta, mai ales daca ai supersport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat August 15, 2015 Autor Share Postat August 15, 2015 Stau la mizil pana luni. Am vorbit cu cei de la motofly si ma asteapta luni sa iau uleiul Mersi » Post actualizat in 15 Aug 2015 16:05 Sare cineva in ajutor pana luni? Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 cred ca o sa bei singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat August 15, 2015 Autor Share Postat August 15, 2015 Din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate