brg.vlad Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Salut! Mi-am cumparat o Yamaha Yzf R125 si vreau sa ii pun Bi Xenon... Am cautat pe net bi xenon si am gasit si mai ieftine si mai scumpe...si nu stiu care cum se potrivesc... Vreau sa imi dati si mie link ceva cu bi xenon care stiti sigur ca merge pe Yamaha Yzf R125... Astept raspunsuri! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Bixebon fara lupa sunt rahat. In afara ca nu vezi nimic cu ele, te beleste si politia grav si enervezi si ceilalti soferi. Eu pe cbr am bixenon cu lupa luate de pe rdxenon. Cu lupa se vad bine, clar pana si pe ploaie. Problema e in curbe. Cand se inclina motorul vizibilitatea scade grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brg.vlad Postat August 24, 2015 Autor Share Postat August 24, 2015 aha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate