Sari la conținut

Suzuki gs 500 E PROBLEMA ELECTRICA


Postări Recomandate

Salut ma numesc Bogdan si detin din vara asta un suzuki gs 500 E 1992. Sa trecem direct la subiect, am mers cu motocicleta sezonul asta undeva la 10.000 de km pana cand intr-o zi prin oras am avut un rateu si zgomot pe masura, motocicelta dadea semne de motor inecat am tras pe dreapta am incercat sa o turez nu urca in ture si dadea rateuri, am reusit sa ajung pana acasa cu 20 km/h ,a stat 10 minute oprita apoi sa incerc sa pornesc motocicleta nu mai pornea.(apas butonul de start nu se intampla nimica am verifitcat butonul de start stop releu de la cric siguranta toate cele...)Daca fac scurt la selenoid(releu de pronire) electromotorul invarte dar nu am scanteie la bujie am incercat si alt set de buji problema persista.Am comandat cu cdi ,cred ca de la el este.


Pareri?


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, nu e nici o problema in cazul incare nu e cdi-ul pot sa il returnez.Poti sa ramai on topic sau sa ma ajuti cu o parere?Sau te-ai inegrit de la casca? :tempted:

:crack: Epic answer

Posibil cdi-ul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CDI-ul nu este, nu pornea din cauza unui fir intrerupt.Acum ca am reusit sa o fac sa reactioneze la butonul START nu mai am decat sa aflu de ce merge doar intr-un piston si nu se tureaza si da rateuri.Am vazut jos la puls generator capacul din partea dreapta motor ca am un magnet care era spart crapat un sfert din el poate sa fie asta buba?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

atunci pana cand refaci jocul la supape investigheaza ce ar mai putea fi. Magneti sparti pot insemna foarte multe probleme, ar fi cazzu sa schimbi piesa cu necaz. In acelasi timp vezi pe unde se plimba bucata lipsa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ala nu e magnet, e unul din senzorii care dau semnalul pentru scanteie. In mod sigur este cauza pentru care nu merge un piston.

Va trebui sa il inlocuiesti si sa reglezi avansul dupa ce o faci (in caz ca are reglaje).

 

http://www.cmsnl.com/suzuki-gs500-1996-eskt_model13457/signal-generator-assy_3311044420/#.Vd9R-vnzriw

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu e alternatoru dar e aia din poza de pe olx :). suna si vezi un pret. Trebuie sa masori senzorii cu multimetrul sa vezi daca sunt ok (nu stiu valorile necesare, sunt prin manuale de reparatii - macar sa fie aproximativ egale intre ele )

e echivalentul platoului de aprindere de pe vremuri :)

La majoritatea motocicletelor dupa 90 alternatorul e construit dintr-o oala de magneti care se invarte in jurul unor bobine cu sarma relativ sanatoasa. Asta se regaseste fie "la aer" - mai rar - fie in contact cu uleiul din cutia de viteze - plasat in interior, - nu sunt regulli la capitorul asta. La mobrele mari si foarte mari - exista alternatoare clasice cu actionare prin curea - cel putin la cateva pe care le stiu


» Post actualizat in 28 Aug 2015 04:06

Masoara ce pastile iti trebuie la supape - poate are in stoc cetateanul ala

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca nu am desfacut supapele, am masurat jos acolo la "platou" si este in parametrii din carte am inversat magnetii si la fel cilindru drept nu merge in parametrii , raman supapele.


» Post actualizat in 31 Aug 2015 13:08

Inca nu am reusit sa ma pun sa desfac motorul,banuiesc ca este supapa de admisie pocneste cilindru stang in filtru de aer si nu merge rotund motorul...


» Post actualizat in 05 Sep 2015 14:05

Cine-mi vinde asa ceva cat decat ieftin http://www.cmsnl.com/suzuki-gs500-1996-eskt_model13457/signal-generator-assy_3311044420/#.Vd9R-vnzriw ?


» Post actualizat in 09 Sep 2015 13:29

S-a dovedit a fii senzorii de la aprindere(magnetii). Se poate inchide.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...