flavius 1 Postat August 25, 2015 Autor Share Postat August 25, 2015 vechiul motor a ramas fara ulei pt k am luat ulei de peinternet ..10 w 50 repsol si mi lo mancat ....turometrul are joc putin ...si da rateuri toba cand reduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Nu, a ramas fara ulei pentru ca a consumat si nu ai verifiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 La zx9r meu iesise un furtun de la acel Y din fata de la ram air,facea ca toate animalele,eram tare speriat,verifica sa nu fii uitat sa conecteze vreun furtun pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius 1 Postat August 26, 2015 Autor Share Postat August 26, 2015 furtunu de la y duce la carburatoare ......ala e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 atunci te duci frumusel la service si le pui problema in brate,sunt destulde verificat ,de la filtru la cdi,eu am avut la o husqvarna 610 o problema ce imi manca zilele cand se accelera cand nu ,si era de la un fir care avea contact imperfect,cand vibra se tot desprindea ,acum vezi si tu,a si cand ai schimbat motorul ai schimbat si aprinderea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Nu, a ramas fara ulei pentru ca a consumat si nu ai verifiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius 1 Postat August 27, 2015 Autor Share Postat August 27, 2015 dc a consumat ulei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Scurgeri, probleme la semiringuri sau si ghiduri de la supape, uzura la segmenti, uzura la cilindrii.. sunt mai multe cauze posibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius 1 Postat August 27, 2015 Autor Share Postat August 27, 2015 am avut ulei pe pipe si bujiii la 1 si 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate