ssk Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Salut, ma poate ajuta cineva, mai precis sa-mi spuna ce model de Husqvarna este? nu vreau anul, doar modelul. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 In cel mai fericit caz este "ceva" cu piese de Husqvarna WE pe sasiu din anii 90.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Nu este o Husqvarna,este o Cagiva WMX 250, ultima serie WMX aprox 1988.In State aceeasi motocicleta a fost vanduta sub titulatura Husqvarna WRX 250(alte plastice/stickere). Cagiva fiind proprietarul marcii la vremea respectiva, a echipat Cagivele cu motoare Husqvarna fiind mult mai performante decat ale lor la care renuntasera. Motorul e Husqvarna si pe jug scrie Husqvarna in rest e Cagiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat August 25, 2015 Autor Share Postat August 25, 2015 (editat) Perfect. Mersi mult de info! Am intrebat ce motor e, ptr ca este la vanzare, cu mentiunea ca are nevoie de set. Vroiam sa stiu cam ce costuri ar necesita reparatia, dar dupa foto, mi-am dat seama ca motoru nu este ceea ce zice proprietarul. este spune ca vinde Husqvarna TE 300, an 1990. Totusi, daca te uiti cu atentie la foto, pe motor se vad niste urme unde scrie CAGIVA. Acum am observat. Editat August 25, 2015 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Dar nu te lasa pacalit de capac s-au vandut cu ambele capace ,motorul e Husqvarna si pistonul tot pret mare are. Cred ca numai o sg firma il mai face Wiseco,daca nu ma insel,m-am chinuit si eu cu una acum catziva ani... Daca o repari e motoreta buna,extrem de fiabila,plastice doar Ebay.it.... Oricum nu e din 90,dupa ultima Cagiva WMX full cross 1988, au renuntat total si au vadut doar Husqvarne pt cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat August 25, 2015 Autor Share Postat August 25, 2015 Mersi. Deci prea multa durere de cap. Cautam altceva pentru distractie usoara de wek. Tu esti un fel de wikipedia enduro engine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Dar nu te lasa pacalit de capac s-au vandut cu ambele capace ,motorul e Husqvarna si pistonul tot pret mare are. Cred ca numai o sg firma il mai face Wiseco,daca nu ma insel,m-am chinuit si eu cu una acum catziva ani... Daca o repari e motoreta buna,extrem de fiabila,plastice doar Ebay.it.... Oricum nu e din 90,dupa ultima Cagiva WMX full cross 1988, au renuntat total si au vadut doar Husqvarne pt cross. plus ca frana spate pe tambur nu se mai foloseste pe cross/enduro de la sfarsitul anilor 80.... de curiozitate, care este pretul cerut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 25, 2015 Share Postat August 25, 2015 Tu esti un fel de wikipedia enduro engine? Nu dar am avut ambele modele simultan,si le-am citit istoria.... am avut timp de studiu,cautand piesele. M-au mirat asemanarile,acelasi diametru piston,si diferentele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate